Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képesek csinos igényes nők összejönni, igénytelen csúnya fokú pasikkal? Ennyire nem számít manapság a fogak szépsége?
Nekem a legfontosabb a fogak szépsége, igényesség kérdése is szerintem. De utcán is látok csinos nőket, csúnya fekete hiányos fogú pasikkal. Egyik férfi ismerősömnek is 2 foga hiányzik elől és lyukasak csúnyák és most jött össze egy baromi szép csinos nővel.
Ennyire nem számít nektek csajok a fogak épsége???
Hogy képesek csinos igényes nők összejönni, igénytelen csúnya FOGÜ pasikkal? Ennyire nem számít manapság a fogak szépsége?
bocsiiii
szeritnem a fogak a legkevesebbek.
Teszem azt vannak olyan fogbetegségek amikröl nem tehet a gazdája mert mondjuk születési vagy genetikai hiba és nem mindenkinek van pár tiz vagy pár százezer forintja helyrerakni. És a nök közül sokan ugy vannak ezzel, hogy nem az a lényeg hogy milyen a fogsora mert nem lovat venni akar hanem egy stabil párkapcsolatot. :)
Nem mindegy?Nem te jársz velük hanem ők.
Annyira undorító az ilyen szöveg.Szerinted nem lehet normális férfi?
Fogü? Egyre jobb :)
Mert nem csak a külsőn múlik, valószínüleg a hibás foguk ellenére képesek jó szöveggel megnyerni a nőket.
4-es
Nem azzal van a bajom, hogy kesze kusza, vagy hatalmas fogköz van a kettő között, vagy csálé stb stb. Azok genetikai dolgok pl genetikai fogcsírahiány.
Hanem a fekete, igénytelen, ápolatlan szuvas fogakra.
"Nekem a legfontosabb a fogak szépsége"
Neked a fog a fontos, más nőnek lehet a cerka mérete, nem minden tyúk egyforma
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!