Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek a férfiak az igényes, csinos, dekoratív hölgyektől? Miért nem mernek közeledni? Előítéletek miatt, vagy önértékelési problémák miatt?
a csinosság nem minden, azért egy társra vágyó férfinak ennél kicsivel több kell
fura mert én ismerek egy pasast, aki jóképű, sportos, okos és vicces, mégsincs barátnője, és nekem is a lökött haverja jön be nem ő..pedig nem hiszem hogy nem vok neki elég jó. lehet, hogy össze kéne hoznom neked vele egy randit:D
talán az a gond, hogy látom, mennyire el van foglalva magával, és úgy érzem, saját magát mindig jobban fogja szeretni és jobban fog magával törődni, mint velem... de nem tudom.
jah meg, az sincs gondolom a homlokodra tetoválva, hogy szingli vagy. vagy pont hogy nagyon látszik rajtad hogy görcsösen akarsz valakit magadnak.
meg ha visszautasítasz mindenkit akinek tetszel ne csodálkozz hogy megijednek a pasik:)
ezekre tudok gondolni remélem segítettem és találsz majd valakit! (tudom, hogy nem a legjobb, de a net, társkeresés is segítségedre lehet...)
Írod: "Nem közelednek. Akik igem,azok nekem nem tetszenek."
Tehát nem csak bennük a hiba. Nem ők félnek, hanem te nem akarsz azoktól semmit. Fura. Emellett talán nem a férfiaknak van előítélete és önértékelési problémája veled szeben (bár előfordulhat). Nézz inkább magadba. Ha simán leírod, hogy "igényes, csinos, dekoratív" vagy, az némileg önértékelési problémát jelenthet. Persze nem ismerlek, de azért nézz magadba is.
És szerintem próbálkozz még.
Mintha félreérthető lenne a kérdésem és úgy tűnik,mintha egy magától elszállt liba kérdezne.:) Pedig nem így van!
Nem keresek görcsösen,a társkereső oldalon a fényképemet meglátva csak olyan leveleket kapok,melyekben bókolnak,aki többet szeretne,az nekem nem szimpi,mert helyesen írni sem tud...
Igen,vannak elvárások. Na de gondolom mások sem állnak össze az első akárkivel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!