Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képesek csinos igényes nők összejönni, igénytelen csúnya fokú pasikkal? Ennyire nem számít manapság a fogak szépsége?
Nekem a legfontosabb a fogak szépsége, igényesség kérdése is szerintem. De utcán is látok csinos nőket, csúnya fekete hiányos fogú pasikkal. Egyik férfi ismerősömnek is 2 foga hiányzik elől és lyukasak csúnyák és most jött össze egy baromi szép csinos nővel.
Ennyire nem számít nektek csajok a fogak épsége???
Még az ápoltságra sem lehet mindig fogni!
Nyilván, ha ott van a hézagokban a tegnapelőtti pörkölt, az más. De ha valaki napi háromszor sikálja, akkor sem lesz rikító fehér a fogsora. A fogak színe is elég eltérő egyes embereknél. És még csak kávé és tea sem kell hozzá.
Aztán a fogak romlása is változó, van aki bármit csinál, akkor is lyukadnak ki fogai, van aki alig mossa, és 30 éves korára sincs több két tömésnél a szájában...
A legegyszerűbb fogtömés pedig 10ezernél kezdődik... De még inkább ezeket csináltatja meg az ember, és nem a hézagpótlásokra vagy a fogfehérítésre költ. Drága mulatság ez.
Kérdező, te mennyit költesz évente fogorvosra? Vagy te a mázlista genetikájúak közé tartozol fogakat illetően?
"Nos lehet hogy van aki nem teheti meg hogy 400e forintot spóroljon arra hogy csak a fogait megcsináltassa."
Aki nem tud összeszedni a fogaira 400e az nem férfi, hanem valami töketlen izé, szóval az még rosszabb
"Aki nem tud összeszedni a fogaira 400e"
Na akik meg összeszenek magukra 400ezret azoknak lesz szép mosolya - a körőzési plakáton, később a börtönfotón majd a sitten miközben a cellatársai verik.
Hacsak nem gazdag családba született... De akkor meg mínusz ötszázas IQ
Az első barátomat akkor ismertem meg, mikor épp ki volt törve a mellső szemfoga és fogszabályzója volt.
De egyben egy olyan ember is, aki megérte a pénzét. Nagyon beleszerettem és szerettem nagyon.
A szerelem megszépíti a testi hibákat is.
Édes Istenem....(most homlokon csaptam magam)...
De most őszintén...Neked nem tök mindegy hogy ki kivel van együtt? Ha a "szépségnek" a "szörnyeteg" kell, akkor az kell...Vagy Te csak szimplán irigy vagy, mert neked "tökkkéletes" a megjelenésed és nincs senkid, viszont olyan embernek meg van aki távol áll az "adonisz" megjelenéstől??
Komolyan nem értem hogy az emberek miért mindig a más háza körül akarnak sepergetni, miért más dolgával foglalkoznak, ahelyett hogy a sajátjukat irányítaniák.
Valószínű azért jött vele össze mert nem a külseje érdekli, hanem megfogta valami belül...ilyen egyszerű...Az én páromnak is hiányzik pár foga (igaz nem elöl, de ha elöl lenne is lesz*rnám) még sem dobtam ki, mikor úgy jött ki a fogorvostól hogy kivésték neki...
Meg kitudja, (lehet már írták előttem is) lehet hogy betegségtől ilyen neki, nem feltétlen hanyagság. Plusz az is lehet hogy már jár kezelésekre és készülőben van az új fogsor...nem tudhatod. Az Ő dolguk.
Ja és ezt most vettem észre:
"Aki nem tud összeszedni a fogaira 400e az nem férfi, hanem valami töketlen izé, szóval az még rosszabb"
Te normális vagy embeeeeeeeeeeeeer????
Lehet hogy idővel össze tudná szedni, de valószínű lenne fontosabb dolog is amire költené, mert muszáj...
(Szerintem fogsorfétised van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!