Szerintetek nagy szegénység van ebbe az országba? Szerintem borzasztó a helyzet.
Hat persze hogy nagy szegenyseg van! Ezen nincs mit vitazni, nincs mit irni, ezzel mindenki tisztaban van! Vajon miert megy ki rengeteg fiatal kulfoldre? Miert nem vallalnak a fiatalok gyerekeket Magyarorszagon?
En par evvel ezelott eljottem a kisfiammal kulfoldre elni, es most mondhatom, hogy nagyon jo dontes volt. Nincs anyagi gondunk egyaltalan.
Haza nagy ritkan megyek, de amikor meglatom azt a pusztulatot otthon, akkor mindig elborzadok. Magyarorszag nem fejlodik, hanem sullyed lefele.
Ukrajnahoz hasonlitjatok Magyarorszagot??? Ez a szomoru, hogy a nyomorhoz hasonlitjatok. Miert nem Nemetorszaghoz vagy Svajchoz hasonlitjatok???
Kerdezo, ha tudsz, menjel ki kulfoldre, mert ami otthon van, az semmi mas, csak nyomor. Azert dolgozni, hogy kifizesse valaki a rezsijet? Milyen elet ez? Ez nem elet, ez pusztulat.
Ez hülyeség, hogy szegénység van. OKÉ nincs fényűzés, de nekem ne mondja szegénység van, amikor minden 2. ember szájából lóg a cigi, a kocsmák se hallnak éhen. És bizony azt látom a nagyáruházakban is szépen vásárolgatnak az emberek.
Természetesen együtt érzek azokkal akik minimál bérből tengődnek, de nem az az átlag. A társadalom többsége még elvan, ha nem is luxusban.
De azt se felejtsük el mi vagyunk a saját szerencsénk kovácsai, nekünk is tenni kell hogy jobb anyagi körülmények közt éljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!