Miért mondják, hogy szegénység van itthon? Amikor annyi kocsi van az utakon mint soha azelőtt?
Külföldön dolgozom, régen voltam itthon, most hazalátogattam, hétfőn értem haza egy kisebb megyeszékhelyre. Hallgattam kint a híreket, hogy alig lehet megélni, még kajára se futja és érezhetően kisebb a forgalom, ezzel szemben én a dugóban ültem, ott ahol azelőtt soha... A híradások után azt vártam, hogy tényleg csökken az autók száma, de úgy látszik a 400 Forintos benzin még nem drága..
Most akkor csak a ferdítés megy, vagy mi van itthon?
Nálunk olyan buszbérlet és buszjegyárak vannak, hogy jobban megéri autóval bemenni a városba.
Nincs autóm, se bérletem, jegyre sajnáltam a pénzt, így én ebben a hónapban hetente kétszer kénytelen voltam begyalogolni.
Te is csak a látszatra adsz. Van akinek a munkába járáshoz kell a kocsi,de még többen vannak,akiknek egyáltalán nincs.
Nem azokat látod az autókban,vagy a bevásárló központokban,akik alig tudnak megélni,hanem a jómódú embereket. Ha nem is 5 millióan,de a többség rosszul,a nyomor szélén vagy nyomorban él.
Jah, en is gondolkozok ezen mostanaban, h a nyigas megy, h igy ugy, kozben meg ilyen kirandulas, olyan utazas, okostelefon meg az utolso csoves kezeben is es igy van, 400 forintos benzin mellett nem lehet felferni a utra.
A Burgerben sor all, a wellnes szallodakba, de alap hotelekbe is mar legalabb egy hettel elotte foglalni kell, mert mind fullon van.
Ehhez kepest az orszagban 5 millioan elnek szegenysegben, na persze.
Jah, en is gondolkozok ezen mostanaban, h a nyigas megy, h igy ugy, kozben meg ilyen kirandulas, olyan utazas, okostelefon meg az utolso csoves kezeben is es igy van, 400 forintos benzin mellett nem lehet felferni a utra.
A Burgerben sor all, a wellnes szallodakba, de alap hotelekbe is mar legalabb egy hettel elotte foglalni kell, mert mind fullon van.
Facebookon mindenki a divatos ruhajaban pozol a kulfoldi uton..
Ehhez kepest az orszagban 5 millioan elnek szegenysegben, na persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!