Miért mondják, hogy szegénység van itthon? Amikor annyi kocsi van az utakon mint soha azelőtt?
Külföldön dolgozom, régen voltam itthon, most hazalátogattam, hétfőn értem haza egy kisebb megyeszékhelyre. Hallgattam kint a híreket, hogy alig lehet megélni, még kajára se futja és érezhetően kisebb a forgalom, ezzel szemben én a dugóban ültem, ott ahol azelőtt soha... A híradások után azt vártam, hogy tényleg csökken az autók száma, de úgy látszik a 400 Forintos benzin még nem drága..
Most akkor csak a ferdítés megy, vagy mi van itthon?
" na de miért? havonta 1x járunk
haza, kettőnknek ez vonattal
összesen 10ezer"
Aha. Ez olyan aranyos, hogy nem akarsz 10 ezret vonatra költeni ezért költesz milliót autora. ;-)
Hány év alatt térül meg? Soha...
Nálunk hasonló a szitu egyébként mármint abban, hogy havi 1x vidék párommal. De kocsi nélkul egyelore. Persze majd szeretnénk ha nem tudjuk mire költeni a penzt... Én viszont nem akarom pénzügyileg magyarázni a magyarázhatatlant. Nyilvánvalóan nem éri meg, csak sokkal kényelmesebb.
" Az egyetemisták történetéhez én
azért hozzátenném, hogy egy autóba
nemcsak benzin kell."
#23-ban én is erre utaltam. A kényelem miatt persze tök jó és én is vágyom rá de ez a pénzügyi magyarázat hazugság.
Nekünk is minimum 10 ezer a vidéki út de még igy is olcsobb mint sajat kocsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!