Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ennyire bunkók a magyaro...

Miért ennyire bunkók a magyarok? (lent)

Figyelt kérdés

Még volt egy régebbi hír, h egy szinésznő vagy modell (nem tudom) öngyilkos lett.Elolvastam a külföldi hozzászólásokat és mindenhol olyanokat írtak, hogy: mennyire sajnálják stb..

Ezután a magyar hozászolásokat is elolvastam amik olyanok voltak hogy: egy drogossal kevesebb, vagy hogy d*gnám, meg ilyenek..

Ok, h anonim az internet , de azért mégis...

2009. okt. 27. 17:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
50%

megint sikerült hülyeségeket írnod. ponthogy nem velem nem kedvesek, hanem egymással. én igyekszem mindenkivel kedves lenni, van hogy viszont kedvességre lelek, van hogy nem. de mivel a munkám olyan h nagyon sok embert látok, egymással kommunikálni, egymással viselkedni, látom h hogyan viszonyulnak egymáshoz. látom a mindennapokat is, és látom a statisztikákat és véleményeket is, amiket egyes vendégek írnak.

én nemmondtam ilyet soha h a magyarban bunkólopós gén van. a magyarok, anno, nagyonis találékony, hagyományokra épülő nép volt, szép kultúrával és múlttal. de ami ma itt folyik, ahogyan a nagyemberek a parlamentben bánnak a néppel, amilyen nyíltan és amilyen drasztikusan megkeserítik az emberek életét az szánalmas.

nemhiába hordják ide szomszédaink a szemetüket, amit mi külföld fele közvetítünk, az egy baromira negatív életviszony.

mennyire normális itt az szted h a főiskolások sok százaléka azonnal menne külföldre el innen? mennyire normális az h már inkább külföldön mos autót xy minthogy itthon mosson autót? te ennyire nem látsz?

2009. okt. 28. 01:30
 22/25 anonim ***** válasza:

Azt viccnek írtam hogy nem kedvesek veled. De ha ez hülyeség mert nem igaz, akkor azt minek nevezed hogy te megmondtad milyen vagyok hol tájékozódok mi marad nekem mi lenne velem stb...?:D

Elbeszélsz egyébként mellettem már megint. Nem érdekelnek a tapasztalataid, nem is arra válaszolsz vele amire kellene.

Azt írtad, hogy nem a pénz miatt ilyenek... én írtam, hogy de igen, a pénz miatt. Erre jöttél te a tapasztalataiddal...

Máshogy elmondva:

te: "bunkó magyarok, lopnak, csalnak, hazudnak, nem köszönnek... és senki ne mondja hogy a pénz miatt"

én "pedig igen, amiatt van, minden vissza vezethető a pénzre... vagy netán a vérünkben/génünkben van?"

te: "te otthonülő senki, én már nagyon sok országban jártam és igazam van"

Nos akkor mi másért ha nem a politika miatt? erre válaszolj 77%os. Nem jut eszembe más mint hogy génünkben kell legyen...

De ha nem tudsz rendesen érvelni aranyoskám akkor tartsd már magadba plíz.

2009. okt. 28. 02:03
 23/25 anonim ***** válasza:
Így utólag amúgy bocsit kérek a stílusomért... röptében amikor valaki butaságokat ír, nem sajnálom és nyíltan megmondom hogy idióta vagy ilyesmi, de... pár óra múlva már bánom. Szal ezt csak így leírtam, a többi rajtad múlik.
2009. okt. 28. 02:10
 24/25 anonim ***** válasza:

figyi. ha úgy vesszük, minden amit látunk, és ami van az nagyjából köszönhető a politikának és a mentalitásnak. a mentalitást azért mondom, mert ahogyan anno széchenyi mondta, minden nép olyan kormányt választ magának, amilyet megérdemel. ígyhát, köszönjék maguknak. vmi miatt úgy választottak ahogy, majd másodjára is elkövették ugyanazt a hibát, de vajon miért??? no de én ennyire nemakarok belemászni a politikába.

és most jön az hogy egy része meg a pénz miatt van igen, hiszen az emberek szeretnének megélni, szeretnék ha munkájukat megbecsülnék, és megfizetnék normálisan. de mivel ez egyáltalán nincs is, sokaknak teljesen kilátástalan a jövője, ebből jön a komorság, befordultság, reményvesztettség, ami miatt minden 2. ember a metrót zombinak néz ki.

ugyanakkor van egy másik dolog is, h nagyon sok ember önző, és csak a saját érdekeit nézi. fellökök vkit, hopp, kitérdekel, kb észre sem veszi. deha őt lökik fel, van ameyik akkora patáliát csap h már mások feje ég emiatt. és ezek a dolgok nem a pénz miatt vannak. persze ilyen akármelyik országban van, ilyen hibbant emberek, nemis ezvolt a lényeg.

a lényeg az, h a rossz és a jó dolgokat összevegyítve, itt túlsúlyosan a rossz dolgok nyernek. és ennek egyrészét saját magának köszönheti az ország. és aztis h tovább romlott.

nemvagyok egy hullámhosszon az baromira látszik. sokszor nemegészen úgy érted amit írok, ahogyan írtam. az indulat sokszor nemolyan mondatokat szül, ami 100%osan fedi azt amit az illető mondani akart. enyhén indulatosan, ismeretlenül vitázni nehéz. főleg hogyha egyik sem érti meg 1005osan a másikat. és nincs meg legalább az alap közös hang.

2009. okt. 28. 12:06
 25/25 anonim ***** válasza:

"minden nép olyan kormányt választ magának, amilyet megérdemel. ígyhát, köszönjék maguknak"

Ezt tudd egyébként hogy nem igaz. Nem szeretnék politizálni, nem megyek bele, de ne felejtsd el hogy akkoriban más idők jártak, más emberek, más felfogás, minden más...

Ma meg hogy ne bonyolítsam túl, elénk raknak egy kék zászlós patkányt meg egy narancs sárga zászlós patkányt, és válassz.

"fellökök vkit, hopp, kitérdekel, kb észre sem veszi. deha őt lökik fel, van ameyik akkora patáliát csap h már mások feje ég emiatt. és ezek a dolgok nem a pénz miatt vannak."

Visszavezethető a pénzre. Nem tudod hogy kell ezt érteni?

Mintha a gyilkosság helyszínéről elkezdenének nyomozni és a lábnyomok visszavezetnének a xy személyhez.

Van egy eset. Nem köszön vissza a boltos néni. Hadd ne kelljen most részletesnek lennem, de nagyjából gondolj bele, nap mint nap egy csomó embert kell kiszolgálni mint valami robotnak, és nem mindenki olyan kedves vele mint te hogy köszön neki, nem is vehet ki sok szabadidőt, beleun ebbe az ember, kiég... nem szereti a munkáját, ezért ilyen a hozzá állása...

Legyen egy kis fantáziád, ha akarsz akkor gondolkozz el a többin, és hogy hogy jön ide a pénz...

Ha változni fog egy kicsit a véleményed azt úgy sem én fogom elérni nálad, neked kell upgradelned:-)

2009. okt. 28. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!