Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ennyire bunkók a magyaro...

Miért ennyire bunkók a magyarok? (lent)

Figyelt kérdés

Még volt egy régebbi hír, h egy szinésznő vagy modell (nem tudom) öngyilkos lett.Elolvastam a külföldi hozzászólásokat és mindenhol olyanokat írtak, hogy: mennyire sajnálják stb..

Ezután a magyar hozászolásokat is elolvastam amik olyanok voltak hogy: egy drogossal kevesebb, vagy hogy d*gnám, meg ilyenek..

Ok, h anonim az internet , de azért mégis...

2009. okt. 27. 17:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
66%

Miről van pontosan szó?

Csak nem dézikére gondolsz?

Nos, ő tényleg megérdemelte. Ha nem, akkor nem tudom.

Egyébként azért, mert rengeteg más embert lehetne sajnálni, akikért tényleg kár. Nem hinném, hogy csak a magyarok ilyenek. Ha meg igen, akkor szerencsére még normálisak vagyunk. Tehetségtelen drogosokat hagy ne keljen már sajnálni! Értékes hétköznapi emberek halnak meg minden nap, inkább őket akkor.

2009. okt. 27. 18:07
 2/25 anonim ***** válasza:
70%
Nehogy már azért legyünk bunkók, mert nem sajnálkozunk minden narkós sztárocska halálán.
2009. okt. 27. 18:25
 3/25 anonim ***** válasza:
74%

Nem csak a magyarok ilyenek, csak sok a képmutató ember.

Amellett pedig az a különbség, hogy Magyarországon a degeneráltak és az internetre írogatók csoportja nagyobb mértékben fedi át egymást, mint bárhol máshol.

2009. okt. 27. 18:26
 4/25 A kérdező kommentje:

Nem dehogyis..Őt egyébként megölték, de azzal én is egyetértek, mitöbb halálra idegesitett amikor a tvben, ujságokban modellnek nevezték, holott nem volt más csak egy...

Nem tudom már pontosan, de utána nézek:)

2009. okt. 27. 18:26
 5/25 anonim ***** válasza:
81%
18.26 erről te statisztikát készítettél...? Ne röhögtesd már ki magad, más országban sincs másképp...
2009. okt. 27. 18:36
 6/25 anonim ***** válasza:
53%

a magyarok télleg bunkók. idegenforgalommal foglalkozom, tudom miről beszélek. rengeteg külföldinek ez a véleménye, h egyáltalán nem életvidámak, bunkók tudnak lenni, és nemmellesleg ott próbélják meg átvágni a külföldieket, ahol csak lehet. (taxi, étterem,)

erről persze nem hallasz a tv-ben ott épp az ellenkezőjét hallod. h jaj, de vendégszeretőek.....jah, amíg nagypénztárcás vendégek jönnek....

2009. okt. 27. 18:41
 7/25 anonim ***** válasza:
87%
Mi az, hogy a magyarok? Te nem vagy magyar?
2009. okt. 27. 19:32
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

ha te meglátsz egy amerikai színésznőt aki öngyilkos lett, lehet hogy te is elkezded sajnálni, de attól még lehet hogy a saját hazájában őt is szidják

másrészt pedig, gondolom, a külföldiek akik írtak kommentet, nem fiatalok voltak (gondolom hogy nem a 16évesek olvasnak ilyen cikkeket) és gondolom a magyar kommentelők pedig fiatalok voltak (egy felnőtt nemír olyanokat:D) szóval, a korbeli eltérés miatt is lehet ez:D

2009. okt. 27. 19:41
 9/25 anonim ***** válasza:
71%
Ezt sürgősen hagyjátok abba, hogy a magyarok így, magyarok úgy. Pont emiatt tartunk itt, ahol. Nem tudhatjátok máshol, hogy mennek a dolgok, csak azt tudjátok, hogy itt szar, biztos máshol nem szar. Hát elhihetitek, máshol is ilyen szar, sőt sok helyen még szarabb az élet.
2009. okt. 27. 20:08
 10/25 anonim ***** válasza:
30%
jól eltaláltad én tényleg nemvagyok magyar:D azaz csak félig. hamarosan hozzátehetem aztis hogy: sajnos az vagyok félig.
2009. okt. 27. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!