Miért ennyire bunkók a magyarok? (lent)
Még volt egy régebbi hír, h egy szinésznő vagy modell (nem tudom) öngyilkos lett.Elolvastam a külföldi hozzászólásokat és mindenhol olyanokat írtak, hogy: mennyire sajnálják stb..
Ezután a magyar hozászolásokat is elolvastam amik olyanok voltak hogy: egy drogossal kevesebb, vagy hogy d*gnám, meg ilyenek..
Ok, h anonim az internet , de azért mégis...
Miről van pontosan szó?
Csak nem dézikére gondolsz?
Nos, ő tényleg megérdemelte. Ha nem, akkor nem tudom.
Egyébként azért, mert rengeteg más embert lehetne sajnálni, akikért tényleg kár. Nem hinném, hogy csak a magyarok ilyenek. Ha meg igen, akkor szerencsére még normálisak vagyunk. Tehetségtelen drogosokat hagy ne keljen már sajnálni! Értékes hétköznapi emberek halnak meg minden nap, inkább őket akkor.
Nem csak a magyarok ilyenek, csak sok a képmutató ember.
Amellett pedig az a különbség, hogy Magyarországon a degeneráltak és az internetre írogatók csoportja nagyobb mértékben fedi át egymást, mint bárhol máshol.
Nem dehogyis..Őt egyébként megölték, de azzal én is egyetértek, mitöbb halálra idegesitett amikor a tvben, ujságokban modellnek nevezték, holott nem volt más csak egy...
Nem tudom már pontosan, de utána nézek:)
a magyarok télleg bunkók. idegenforgalommal foglalkozom, tudom miről beszélek. rengeteg külföldinek ez a véleménye, h egyáltalán nem életvidámak, bunkók tudnak lenni, és nemmellesleg ott próbélják meg átvágni a külföldieket, ahol csak lehet. (taxi, étterem,)
erről persze nem hallasz a tv-ben ott épp az ellenkezőjét hallod. h jaj, de vendégszeretőek.....jah, amíg nagypénztárcás vendégek jönnek....
ha te meglátsz egy amerikai színésznőt aki öngyilkos lett, lehet hogy te is elkezded sajnálni, de attól még lehet hogy a saját hazájában őt is szidják
másrészt pedig, gondolom, a külföldiek akik írtak kommentet, nem fiatalok voltak (gondolom hogy nem a 16évesek olvasnak ilyen cikkeket) és gondolom a magyar kommentelők pedig fiatalok voltak (egy felnőtt nemír olyanokat:D) szóval, a korbeli eltérés miatt is lehet ez:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!