Miert ilyen bunkok a magyarok nagy resze?
Elkeseredett, frusztrált, rossz a családi háttere, ezt látta otthon, örökletes, vagy rossz napja volt.
És nem tudja, hogy ha rámosolyog valakire, akkor 90%-ban ő is mosolyt kap vissza. Ha kedves valakivel, akkor nagy valószínűséggel kedvességet kap vissza. Ezt sajnos kevesen tudják, tanítani kéne.
Már volt több ilyen kérdés, ahol megvitattuk ezt a témát. Keress rá.
Röviden a válasz a történelemben és a mostani idegen vezető érdekemberek által kialakított helyzetben találod, amely csak romlik.
hát az elsővel nem értek egyet
pont azért mert én akármilyen kedves vagyok másokkal,mindig azt kapom vissza hogy húzzál már innen,olyan rusnya vagy,hogy nízel má ki!!..
jobbik esetben meg azt hogy egy ideig kedves velem az illető,aztán pár nap múlva semmit se csinálok vele,mégis belém köt
mert nincsenek már magyarok. nincs kultúrájuk, amelyiket meg vonzza valamennyire, abból is csak zászlólengető sörmagyar lesz
erre csak rájátszik a gazdasági helyzetből adódó társadalmi elégedetlenség
01:39
ez nem igaz. egyrészt van aki "mi a f.t vigyorogysz" kérdéssel kedveskedik vissza, másrészt én sem szeretem a bárgyú mosolyokat. aki meg ebben a világban állandóan mosolyog, azzal nagy baj lehet odabent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!