Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miert ilyen bunkok a magyarok...

Miert ilyen bunkok a magyarok nagy resze?

Figyelt kérdés
Most jonnek az ilyen-olyen valaszok de mar elegem van hogy sokszpr elmegy az emberektol a kedvem.
2011. aug. 18. 01:24
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

Elkeseredett, frusztrált, rossz a családi háttere, ezt látta otthon, örökletes, vagy rossz napja volt.

És nem tudja, hogy ha rámosolyog valakire, akkor 90%-ban ő is mosolyt kap vissza. Ha kedves valakivel, akkor nagy valószínűséggel kedvességet kap vissza. Ezt sajnos kevesen tudják, tanítani kéne.

2011. aug. 18. 01:39
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos én is ezt tapasztalom! Teljesen igazat adok az első válaszolónak. Nálunk a boltban is ilyen unott képű eladók vannak... De én csak azért is mosolygok!! :)))))) Mindenkinek van rossz napja, nekem is, de attól még mosolygok. A dolgokat el kell tudni választani egymástól.
2011. aug. 18. 07:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Már volt több ilyen kérdés, ahol megvitattuk ezt a témát. Keress rá.

Röviden a válasz a történelemben és a mostani idegen vezető érdekemberek által kialakított helyzetben találod, amely csak romlik.

2011. aug. 18. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:

hát az elsővel nem értek egyet

pont azért mert én akármilyen kedves vagyok másokkal,mindig azt kapom vissza hogy húzzál már innen,olyan rusnya vagy,hogy nízel má ki!!..

jobbik esetben meg azt hogy egy ideig kedves velem az illető,aztán pár nap múlva semmit se csinálok vele,mégis belém köt

2011. aug. 18. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:

mert nincsenek már magyarok. nincs kultúrájuk, amelyiket meg vonzza valamennyire, abból is csak zászlólengető sörmagyar lesz

erre csak rájátszik a gazdasági helyzetből adódó társadalmi elégedetlenség

01:39

ez nem igaz. egyrészt van aki "mi a f.t vigyorogysz" kérdéssel kedveskedik vissza, másrészt én sem szeretem a bárgyú mosolyokat. aki meg ebben a világban állandóan mosolyog, azzal nagy baj lehet odabent.

2011. aug. 18. 17:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól hogy az emberek nem ősi népviseletbe meg lóháton közlekednek ugyanúgy magyarok.
2011. aug. 19. 07:35
 7/7 anonim válasza:
Azért mert ilyennek születtek...:P Ezért szarom le a többségét!!
2012. jan. 9. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!