Miért ennyire bunkók a magyarok? (lent)
Még volt egy régebbi hír, h egy szinésznő vagy modell (nem tudom) öngyilkos lett.Elolvastam a külföldi hozzászólásokat és mindenhol olyanokat írtak, hogy: mennyire sajnálják stb..
Ezután a magyar hozászolásokat is elolvastam amik olyanok voltak hogy: egy drogossal kevesebb, vagy hogy d*gnám, meg ilyenek..
Ok, h anonim az internet , de azért mégis...
Akkor az alsó feledet vágd le, kedves előttem szóló.
Kérdező, ha régebbi hír, akkor miért most jutott eszedbe? Vagy ez nem is fontos, csak áruld már el kiről van szó, így nem lehet átlátni kicsit sem a helyzetet, csak van az a kiindulási pont, hogy a magyarok bunkók és kész. a kérdés már csak az hogy miért.
:/-.-'
"nemcsak a pénz miatt. habnem az emberek egymáshoz való viszonyulása miatt. ahogyan itt kezelik egymást az emberek, ahogyan lenézik egymást, lopnak, csalnak, csakhogy nekik jobb legyen.....igen, máshol is van ilyen. de nem ilyen arányban. ha kicsit jártasabbak lennétek, nem pontoznátok le"
Ez mind a pénz miatt van, ha kicsit több IQ-d lenne, átlátnád.
Na most mondd azt, hogy én is egy tipikus magyar s'gg vagyok, nyugtázd ezzel a dolgot...
a pénz miatt? szerinted a pénz miatt ol egy kisboltos köszönni a vendégnek, mikor az köszön?
szted a pénz miatt lökdösik fel egymást az emberek az utcán, és mennek tovább mintha misem történt volna? ésmég soha hasonló ilyen eset. szted ez a pénz miatt van?
te mivan veled??? ésmég nekem nincs IQ-m...
Jó... meggyőztél.
Elismerem, hogy aki magyarországon él, magyar nyelvet beszél, abban termelődik egyfajta rejtélyes "bunkólopóscsalóslenézősudvariatlan" nevű gén, ami miatt a legeslegtöbb magyar nyelvet beszélő magyarországon élő ember, bunkó lopós csalós lenézős udvariatlan lesz.
Az, hogy egyeseknek annyi pénze van, hogy wc papírnak is azt használhatná, semmit nem jelent, az hogy egyeseknek az állandó gürizés mellet nem is ehet olyan jókat és olyan sokat amit szeretne, semmit nem jelent, legfeljebb egy fél életen át tartó fogyókúrát, az hogy a politikusok jobban kiállnak pénzügyileg és törvényileg a munkanélküli bűnözőkért mint becsületes munkásember mellett, szintén semmit nem jelent, csak egy természetes magától értetődő dolog mint hogy télen esik a hó és ezt mindenki elfogadja.
Na kimókáztam magamat, ennyi mára elég volt, csak hogy tudd még annyit írok, nem fogom neked elmagyarázni vagy érdemben cáfolni egyik mondatodat sem, annyit nem érsz, és bármily hihetetlen de meg van annak az OKA hogy lenézlek, és nem valami bennem mint magyarban túlbuzgó gén miatt.
Pszichológiához meglátszik hogy nem konyítasz, akkor ahhoz meg pláne nem hogy átláss egykét(nem is az egész) ok-okozati összefüggést.
oh, igen. pszihológiailag átlátsz rajtam...tudod, ha nemlennél teis olyan beszűkült, akkor felfognád azt amit beszélek, és látnád teis h mi folyik ebben az országban. külföldi ismereteid gondolom a 0-val egyenlőek, ésha kisboltos lennél a köszönés nekedis luxus lenne.
gondolom neked az "fáj" h félmagyar létemre hogy vagyok képes így beszélni erről az országról....ha totál magyar lennék, ugyanígy beszélnék. és remélem nemvagyok egyedül azzal, hogy látom, h mi folyik ebben az országban, és eszem ágában sincsen elfogadni, és beletörődni, és természetesnek venni.
neked marad a tipikus szürke átlag primitív életed.
:D:D HiperLOL
Te csak össze vissza fröcsögöd az értelmetlen khm... péniszségeidet.
Semmit nem tudsz a másikról de tényként vigasztalod magad azzal hogy ő a tipikus nagymagyarérzetű tapasztalatlan senki, te meg sok helyen voltál ezért neked van igazad és a magyarokban bunkólopós... gén van.
Megmondod hogy nekem mi fáj... megmondod hogy velem mi lenne ha... megmondod hogy én milyen vagyok... én milyen lennék... honnan tájékozódok. Azt közben meg egyik sem igaz:D Másod állásban nem komédiás vagy véletlenül?:D
Egyébként nem pszichológiailag látok át rajtad, meg egyébként sem érdekel rólad semmi, csak a szememmel látom, olvasom hogy miket írsz...
Ha valaki azt írja a c-vitamin káros az egészségre, akkor tudjuk hogy nem lehet orvos, sőt még nem is eléggé tájékozott...
Így látni hogy nem értesz a pszichológiához és korlátolt elme is vagy. Mint ha valaki azzal érvelne a káros c-vitaminra hogy rosszabb hangulata volt azon a két napon amikor bevett 1 c-vitamin tablettát. Saját tapasztalattal érvel és rossz okot jelöl meg.
Te saját tapasztalattal érvelsz és rossz okot jelölsz meg(bunkólopó...gén).
Szerintem azért nem kedvesek veled a magyar emberek mert látják milyen hülye vagy:D és azokat meg nem szeretik. Én igen, sikerült jókedvre derítened, köszönöm:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!