Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy leszálljon...

Mit tegyek, hogy leszálljon végre rólam?

Figyelt kérdés

Főiskolára járok, ahol van egy lány, aki nem akar rólam lekopni. Ha kések óráról, felhív, hogy hol vagyok. Szinte minden nap hívogat valami hülyeség miatt.

Ami ma betette a kaput, az az volt, hogy délelőtt 9 és 10 között 2szer beszéltünk, és ennek ellenére még 7szer csörgetett, + küldött 2 sms-t... aztán hívatlanul beállított hozzánk, amit szerintem már régóta tervezget. persze anyukám ment ki, nagyon ideges volt, és konkrétan megmondta neki, hogy ne zaklasson. Nagyon idegesít már, amit csinál... :S Még 2 félévem van hátra, de úgy érzem, össze fogok omolni, ha nem találok megoldást a problémámra.Már sokszor beszéltem vele, de valahogy csak nem jutott el a tudatáig. Ő szorosabb barátságot szeretne, én viszont csak "iskolai" haversággal is beérném, mert nekem annyira nem kellemes a társasága. Tanácsokat várok, hogy mit kezdjek vele!? Nagyon zavar már,hogy pióca módjára ragaszkodik hozzám... és bele vagyok fáradva... :(

20/L

2009. okt. 22. 00:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

nem borderline szindróma??

nézz utána a neten, hogy mi ez pontosan, de ha a többi kortünet is ráillik, akkor ez az... A borderlineoknak ugyais tipikus tulajdonságuk, hogy az alaptermészetük elutasitó és csak egyes emberekkel hajlandók barátkozni, de azokat betegesen megszeretik, idealizálják. Emiatt van, hogy váratlan időpontban betoppan/telefonál...egyszerűen nem érti , hogy a másik fél nem állhat a nap 24 órájában a rendelkezésére. Mivel ez egy "betegség" soha nem is fogja megérteni. Ha valahogy mégis megérteted vele az egyenlő lesz azzal, hogy megbántottad, és gyűlölni fog.

2009. okt. 26. 19:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Akkor inkább hol imádna, hol gyűlölne.
2009. okt. 26. 19:32
 13/19 A kérdező kommentje:
utána néztem, és nem hiszem, hogy borderline szindróma... bár ki tudja... :)
2009. okt. 26. 23:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Azóta van valami fejlemény?

(1. válaszoló)

2009. okt. 27. 11:35
 15/19 A kérdező kommentje:
Sajnos még nincs, azóta nem keresett, és persze én sem kerestem őt. Valószínűleg jövőhéten fog sor kerülni erre a beszélgetésre, addig tart az őszi szünet. De mindenképp fogok írni! :)
2009. okt. 27. 13:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Várjuk, tényleg kíváncsi vagyok mi áll emögött! :) Remélem a gondolataidat is kb sikerült összeszedned a válaszok meg a saját ötleteid alapján :)
2009. okt. 27. 16:47
 17/19 A kérdező kommentje:

beszéltem vele... hááát...

igazán értelmes választ nem tudott adni a kérdésemre, ami a következő volt: miért jó az neki, hogy állandóan utánam koslat, és miért nem hagy lélegezni? azt mondta: "aggódom érted..." én pedig felkaptam a vizet, és azt mondtam, hogy van nekem anyám meg apám, akik aggódnak értem, épp elég az, nem kell, hogy még te is!! azt mondta: "OK, rendben van"

csak 1 dologtól félek; mégpedig attól ,hogy ő nem vette ezt a beszélgetést elég komolyan, és folytatódni fog...

Bár annak örülök, hogy kb 2 hete nem csörget, nem keres...de ki tudja, mikor kezdődik újra ez a rémálom... :S

2009. nov. 8. 20:58
 18/19 A kérdező kommentje:
ja, és köszönöm a válaszokat, tanácsokat!! :)
2009. nov. 8. 20:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Milyen aggódnivaló problémád van?:O
2009. nov. 9. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!