Mit csináljak hogy leszálljon rólam?
Elváltunk a feleségemmel és azóta 1 nő mindig össze akar velem jönni. Pár házzal arrébb lakik és minden hülye kifogással jön hozzám amikor meg elküldöm akkor meg az van hogy milyen vagyok mert nem segítek neki de 1 óra múlva megint jön. Amikor együtt lát a gyerekemmel akkor mindig mondja hogy milyen aranyos vagyok, meg hogy neki olyan pasi kell aki foglalkozik és szereti a gyerekét. Látja és tudja is hogy engem nem érdekel de mégis folytatja. Előveszem a medvehangomat és elküldöm a picccsába akkor pár napig békén hagy és folytatja tovább. Idegesít már. Az se érdekel ha örökre megsértődik csak másszon le rólam. Mit csináljak?
29/F
Rendesen én szégyellem magam! Hogy lehetnek ilyen pióca nők a mai világban? Én sosem tudnék ilyen ízléstelenül viselkedni.
Szerintem egyszerűen ne foglalkozz vele. De úgy szó szerint. Nézz rajta át, mint ha ott se lenne. Ha valamit kérdez, ne válaszolj, ha valamit mond,ne reagálj rá. Ez talán valamivel hatásosabb lehet, mint az ordítozás. Elvére azzal ugye figyelmet kap, míg ezzel semmit.
Sok sikert!
24/N
Esetleg fenyegesd meg rendőrségi feljelentéssel zaklatásért.
Ennyire primitív a hölgy, hogy még egyértelmű ordításra se veszi a lapot?
Vagy eszelős ábrázattal kezd el neki magyarázni, hogy a múltkor is felszedtél egy nőt és mennyire élvezted, ahogy megkorbácsolhattad és ahogy az életéért könyörgött, miközben a sebből szivárgó vért ittad. Utána hirtelen kezdj el eszelősen vigyorogni és kérdezd meg, hogy marad-e vacsorára.
Szerintem elég gyorsan elköltözne a környékről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!