Mit mondjak neki, hogy végre tényleg leszálljon rólam?
Figyelt kérdés
Szóval van egy férfi, akinek van családja, ráadásul egy kisgyereke is. Először csak azt vettem észre, hogy állandóan nézett a buszon, aztán már le is ült mellém mindig, és egyszer csak megszólított, onnantól kezdve minden egyes reggel mellémült, és mondta, hogy milyen csinos vagyok, stb... A végén már ott szállt fel ahol én, pedig pár buszmegállóval feljebb lakik, mint én, sőt egyszer mikor reggel a házból kitettem a lábam, hát az első, akit megláttam ez a férfi volt, itt állt szemben :S gondolom nézte, hogy hol lakhatok :( nem értem miért nem veszi észre magát, ugyanis meglehetősen feltűnően kerülöm, meg mintha észre sem venném , úgy csinálok, sőt egyszer már meg is mondtam neki, hogy nem akarok vele beszélgetni, ennek ellenére továbbra is leült mellém, és mondta a magáét... különben én még iskolába járok, nem vagyok már kiskorú, de ő majdnem 20 évvel idősebb tőlem, és nem érdekel...nem akarok vele bunkó lenni, de hogy érjem el, hogy "leszálljon" rólam? Mert jön a szeptember, megint egy busszal fogunk járni, gondolom...2009. aug. 24. 19:52
1/6 anonim válasza:
uhh, ez nagyon gáz. vmi perverz megszállott lehet.
szólj szüleidnek.
és kiabálj rá erélyesen sok ember előtt, hogyha mégegyszer meglátod, vagy a közeledbe megy, akkor feljelented zaklatásért.
3/6 anonim válasza:
Sajnos bunkónak kell lenned. Ő is az. Mond meg neki, hogy hagyjon békén!! Ha folytatja fenyegesd meg, hogy ha folytatja feljelented a rendőrségen zaklatás miatt. Vagy találj ki valamit.
4/6 Kankalin válasza:
Az 1-nek teljesen igaza van és járható út.
5/6 anonim válasza:
A buszon kezdj el vele ordítani, minél többen hallják. Ne legyenek gátlásaid, nem Te vagy a tolakodó bunkó.
Ha jól csinálod, lehet, hogy vonattal fog járni.
6/6 anonim válasza:
Először hívd fel a figyelmét, hogy ha nem száll le rólas, akkor elmondod a feleségének.
Persze szólj a szüleidnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!