Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak neki, hogy végre...

Mit mondjak neki, hogy végre tényleg leszálljon rólam?

Figyelt kérdés
Szóval van egy férfi, akinek van családja, ráadásul egy kisgyereke is. Először csak azt vettem észre, hogy állandóan nézett a buszon, aztán már le is ült mellém mindig, és egyszer csak megszólított, onnantól kezdve minden egyes reggel mellémült, és mondta, hogy milyen csinos vagyok, stb... A végén már ott szállt fel ahol én, pedig pár buszmegállóval feljebb lakik, mint én, sőt egyszer mikor reggel a házból kitettem a lábam, hát az első, akit megláttam ez a férfi volt, itt állt szemben :S gondolom nézte, hogy hol lakhatok :( nem értem miért nem veszi észre magát, ugyanis meglehetősen feltűnően kerülöm, meg mintha észre sem venném , úgy csinálok, sőt egyszer már meg is mondtam neki, hogy nem akarok vele beszélgetni, ennek ellenére továbbra is leült mellém, és mondta a magáét... különben én még iskolába járok, nem vagyok már kiskorú, de ő majdnem 20 évvel idősebb tőlem, és nem érdekel...nem akarok vele bunkó lenni, de hogy érjem el, hogy "leszálljon" rólam? Mert jön a szeptember, megint egy busszal fogunk járni, gondolom...
2009. aug. 24. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

uhh, ez nagyon gáz. vmi perverz megszállott lehet.

szólj szüleidnek.

és kiabálj rá erélyesen sok ember előtt, hogyha mégegyszer meglátod, vagy a közeledbe megy, akkor feljelented zaklatásért.

2009. aug. 24. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Panaszold be a feleségének.
2009. aug. 24. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos bunkónak kell lenned. Ő is az. Mond meg neki, hogy hagyjon békén!! Ha folytatja fenyegesd meg, hogy ha folytatja feljelented a rendőrségen zaklatás miatt. Vagy találj ki valamit.
2009. aug. 24. 19:56
 4/6 Kankalin ***** válasza:
100%
Az 1-nek teljesen igaza van és járható út.
2009. aug. 24. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A buszon kezdj el vele ordítani, minél többen hallják. Ne legyenek gátlásaid, nem Te vagy a tolakodó bunkó.

Ha jól csinálod, lehet, hogy vonattal fog járni.

2009. aug. 24. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Először hívd fel a figyelmét, hogy ha nem száll le rólas, akkor elmondod a feleségének.

Persze szólj a szüleidnek is.

2009. aug. 24. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!