Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy leszálljon...

Mit csináljak, hogy leszálljon rólam egy csaj?

Figyelt kérdés

Elegem van abból, hogy a volt legjobb barátnőm leutánoz engem állandóan aztán még engem b*****at hogy hogy nézek ki meg hogy áll a hajam stb.

Először varattam fel hajat-leutánozta

utána szőke lettem- most ő is szőke akar lenni

leutánozta továbbá a szokásaimat, a stílusomat, mindent!! És nem bírok nyugodtan meglenni az osztályba mert még ő szól meg hogy hogy nézek ki. megölném.

2009. febr. 19. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
öld meg
2009. febr. 19. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Eszméletelen irigy rád szerintem. és úgy gondolja, hogy a te stilusod neki sokkal jobban áll mint neked. Ezzel sokat sajna nem tudsz csinálni max megpróbálod minnél jobban azt általad kedvelt stílust a magadévá tenni, megmutatni, hogy neked jobban áll, ügyesebben bánsz az értékeiddel és kiemeled azokat és párszor jól beégeted h mekkora gáz hogy még a saját stílusát se tudja érvényesíteni és még ehez is már "segítsége " kell

de sose firkáld meg hasonlók mert sok esetben saját magadat égeted le és leereszkedsz az ő szintjére.

2009. febr. 19. 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezen én is átestem.... amikor befestettem a hajam ő is ugyanolyanra festette.... vettem új táskát ő is ugyanolyat vett... ugyanolyan ruhákat hordott mint én sőt, egy idő után UGYANÚGY RÖHÖGÖTT mint ahogy én szoktam! Sajnos nem tudsz ellene mit tenni :( nálam ezt az a helyzet oldotta meg hogy másik suliba mentünk érettségi után. Sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültél te is. Mondanám hogy mondd meg neki nyíltan, de tudom hogy ez nem olyan könnyű...
2009. febr. 19. 15:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon utálom!

Nem is az zavar hogy utánoz, azt már megszoktam, azt nem értem miért fikáz amikor ugyan úgy nézki ahogy én?? xD szinte vicces. köszönöm a válaszokat :)

2009. febr. 19. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!