Mit csináljak, hogy leszálljon rólam egy csaj?
Elegem van abból, hogy a volt legjobb barátnőm leutánoz engem állandóan aztán még engem b*****at hogy hogy nézek ki meg hogy áll a hajam stb.
Először varattam fel hajat-leutánozta
utána szőke lettem- most ő is szőke akar lenni
leutánozta továbbá a szokásaimat, a stílusomat, mindent!! És nem bírok nyugodtan meglenni az osztályba mert még ő szól meg hogy hogy nézek ki. megölném.
Eszméletelen irigy rád szerintem. és úgy gondolja, hogy a te stilusod neki sokkal jobban áll mint neked. Ezzel sokat sajna nem tudsz csinálni max megpróbálod minnél jobban azt általad kedvelt stílust a magadévá tenni, megmutatni, hogy neked jobban áll, ügyesebben bánsz az értékeiddel és kiemeled azokat és párszor jól beégeted h mekkora gáz hogy még a saját stílusát se tudja érvényesíteni és még ehez is már "segítsége " kell
de sose firkáld meg hasonlók mert sok esetben saját magadat égeted le és leereszkedsz az ő szintjére.
Nagyon utálom!
Nem is az zavar hogy utánoz, azt már megszoktam, azt nem értem miért fikáz amikor ugyan úgy nézki ahogy én?? xD szinte vicces. köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!