Mit tegyek, hogy leszálljon végre rólam?
Főiskolára járok, ahol van egy lány, aki nem akar rólam lekopni. Ha kések óráról, felhív, hogy hol vagyok. Szinte minden nap hívogat valami hülyeség miatt.
Ami ma betette a kaput, az az volt, hogy délelőtt 9 és 10 között 2szer beszéltünk, és ennek ellenére még 7szer csörgetett, + küldött 2 sms-t... aztán hívatlanul beállított hozzánk, amit szerintem már régóta tervezget. persze anyukám ment ki, nagyon ideges volt, és konkrétan megmondta neki, hogy ne zaklasson. Nagyon idegesít már, amit csinál... :S Még 2 félévem van hátra, de úgy érzem, össze fogok omolni, ha nem találok megoldást a problémámra.Már sokszor beszéltem vele, de valahogy csak nem jutott el a tudatáig. Ő szorosabb barátságot szeretne, én viszont csak "iskolai" haversággal is beérném, mert nekem annyira nem kellemes a társasága. Tanácsokat várok, hogy mit kezdjek vele!? Nagyon zavar már,hogy pióca módjára ragaszkodik hozzám... és bele vagyok fáradva... :(
20/L
1. vagyok
Komolyan mondtam. Én is tudok ragaszkodni 1-1 emberhez, nagyon is, de eszembe nem jutna 1 nap felhívni vagy hétszer és kérdezés nélkül odaállítani hozzá. Szóval ha azt se fogja fel, hogy KOPJ MÁR LE RÓLAM B...M..G, akkor vagy elmeroggyant, vagy bizony mint vak ló a gödörbe, úgy belédzúgott. Én elbezsélgetnék vele mégegyszer. Ha más nem, az talán elrettenti, hogy azt hiszed beléd van esve és azt hiszed, hogy ezért nem száll le rólad.
Majd szünet után sort kerítek erre a beszélgetésre...addig gyűjtöm az ötleteket, hogy hogyan is kérdezzek rá a dolgokra!
Köszönöm a tippet, remélem nincs belém esve...akkor tuti otthagynám a sulit :S Sajnos szegény csaj akkora kretén, rajtam kívül nincs senkije(mármint barátok), de csak most értettem meg igazán, hogy miért :D
Még mindig első... :D
Vagy ha más nem, akkor kb. betegesen ragaszkodik hozzád, mert úgy érzi, hogy végre valakinek érdekes lehet ő is és akkor már foggal-körömmel ragaszkodik hozzád....
A beszélgetésd meg ejtsd meg pl suli után, hogy ott maradtok, leülteted, hogy te most beszélni karasz vele. Ez sztem azért praktikus, mert nem kell kötelezően beülni valahová, de utána mehet mindenki haza, nem kell ott kínosan feszengeni. legalábbis én ezt tenném. Ezutjön a feketeleves... De enyhítheted avval, hogy pl. azt mondod, szükséged van sokkal több privát szférára, de evvel együtt nagyon kellemtlen, hogy állandóan hívogat meg smsekkel bombáz és otthon meglátogat, mert te nem érzed ennyire mélynek a köztetek lévő "barátságot", sőt számodra kellemtlen is, mert még a saját szüleid sem hívnak ennyit. Mondd, hogy szívesen vagy néha vele is (kegyes hazugság), de szeretnél másokkal is több időt eltölteni vagy a tanulásra koncentrálni, legyen szíves ő is így tenni.
Durvább indok, hogy nem vagy a párja, nem vagy köteles beszámolni az életedről, hogy mikor hol vagy és mit csinálsz, mert ezt még a pasid se várhatná el tőled nonstop. (kicsit üres duma, de ha másból nem ért...) És édesanyádat is nagyon zavarja, hogy ő egyszer csak odaállít, ha már neked nem hagy nyugtot, legalább a családodnak hagyja meg a magánszféráját...
Én valami ilyesmit mondanék, remélem segítettem! :) HA gondolod, majd írj, hogy mit sikerült.
Az nem kifejezés, hogy édesanyámat is zavarja... kb 2 hete reggel 5:14-kor hívott fel, mert eszébe jutott a diákigazolvány érvényesítő matricával kapcsolatban valami... Anyukám akkor kelt fel, és hallotta, hogy csörög a mobilom, és már akkor besokallt.
Na, akkor azt mondtam, hogy aznap a csajt szájba vágom, mint ligeti k..vát a hajóhinta, de nem tettem...csak elmagyaráztam neki, hogy ez így nem helyes, ne tegyen ilyet többé, meg alapból se hívogasson! de nem fogta fel!
most már remélem sikerrel jártam...
Köszönöm a tanácsokat,ötleteket,tippeket!
Örülök, hogy vannak még intelligens emberek, akik nem fikázzák az emberek problémáit. :)
ha lesz valami fejlemény, írok majd ide!
Üdv! :)
Ha finoman, és kedvesen akarod a tudomására hozni, hogy kopjon le rólad, nem fogja venni a lapot.
Muszáj lesz megsértened. Legyél vele minél bunkóbb. Először nagyon fog neki fájni, de minél brutálisabb vagy vele, annál gyorsabban túljut az egészen. Küld el a k(edves) anyjába. Sokkterápiára van szüksége, ettől majd rájön, hogy nem te vagy élete nagy szerelme. Két napig sír majd, aztán feltünően levegőnek fog nézni. Élvezd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!