Tudtátok, hogy ti itt mind álszentek vagytok?
Figyelt kérdés
Álszent kispolgárok, akiknek fogalmuk sincs a valódi értékekről! Mind járatjátok a szátokat és bálványozzátok az "igaz szerelmet" és hajszoljátok azt a naplementében- kézzelfogva szökdellő örökké tartó boldogságot pff hollywoodi cukormáz, ilyen nemlétezik! Szerelem, karrier, boldog és ártatlan család, becsület, nyakkendők, fényesre suvickolt autó, és mindennek a tetejébe el is hiszitek, hogy olyan baromi fontos és teljes az életetek! Szerencsémre én abba a szűk rétegbe tartozom, aki tudja, hogy mennyire álságos, és nevetséges ez a modern fogyasztói társadalom...2013. júl. 19. 01:05
31/34 anonim válasza:
Hát ez igaz..
Csak rosszul fogalmaztad meg. Biztos egy ideges pillanatodban írtad ki.
Mindenki a külsőségekre hajt. Mindegy milyen áron. Ehhez pedig pénz kell. És a pénz nem lényeg honnan van és milyen áron jön. -És itt van elrontva az egész társadalom.
És a fagyi meg ott nyal visszbol hogy akinek nincs pénze de szeretne hogy menő lehessen mint a sztárok. És ezért hazudik csal lop rabol lehetőségéhez képest.
De nézd meg a harcosok klubbját és lazulj.
Amúgy miért ide van ez kiirva csak azt nem értem??
32/34 anonim válasza:
"Szerencsémre én abba a szűk rétegbe tartozom, aki tudja, hogy mennyire álságos, és nevetséges ez a modern fogyasztói társadalom..."
Nem igazán. Te az interneten ügyködő trollok tágas rétegébe tartozol.
33/34 anonim válasza:
Én azt hittem, valódi vagyok. A csudibaaaa! Tudtam, hogy valami nem stimmel és azért nem kaptam meg még az egyháztól az értesítést a szentté avatásomról! :,(
34/34 anonim válasza:
A bűnös embert feszélyezi az a tény, hogy bűnös. Mindenki jónak akarja látni magát a bűnei ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!