Álszent kispolgárok, akiknek fogalmuk sincs a valódi értékekről! Mind járatjátok a szátokat és bálványozzátok az "igaz szerelmet" és hajszoljátok azt a naplementében- kézzelfogva szökdellő örökké tartó boldogságot pff hollywoodi cukormáz, ilyen nemlétezik! Szerelem, karrier, boldog és ártatlan család, becsület, nyakkendők, fényesre suvickolt autó, és mindennek a tetejébe el is hiszitek, hogy olyan baromi fontos és teljes az életetek! Szerencsémre én abba a szűk rétegbe tartozom, aki tudja, hogy mennyire álságos, és nevetséges ez a modern fogyasztói társadalom...
soha nem éltem lila ködben öcsém, de köszi a felvilágosítást ennyire hülye vagyok, most már tudom miért nem találok egy földön járó, igazi férfit, köszönöm, hogy felnyitottad a szememet N
2013. júl. 19. 01:10
12/34 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit ideges vagy. És ha megkérhetlek ne általánosíts! Én röhögni jövök ide fel.
2013. júl. 19. 01:11
13/34 anonim válasza:
Igen én is látom hol tart a világ és hogy az életben sok a szenvedés de attòl én veled ellentétben kedves kérdező boldog vagyok.(Ha valòban szeretnéd az életet és boldog lennél nem írogatnál ki ilyeneket)
2013. júl. 19. 01:11
14/34 anonim válasza:
Ha nem foglalkoznál vele mi mit gondolunk akkor te sem lennél itt.
Egyébként meg nem mindegy kit mi tesz boldoggá? :D engem boldoggá tesz a párom, a családom, a tanulmányaim, a barátaim, ha ettől álszent vagyok, hát legyen, de legalább boldog vagyok mellé.
2013. júl. 19. 01:13
15/34 anonim válasza:
9 XD
És te tudtad,hogy attól még,hogy gondolsz valamit,az nem feltétlenül van úgy?
Én inkább vagyok örök álmodozó, akit a remény segít át a nehéz időkön.
2013. júl. 19. 01:15
18/34 anonim válasza:
Nem! Én tengerimalac vagyok! :)
2013. júl. 19. 01:17
19/34 anonim válasza:
Köszönöm hogy elmondtad itt nekünk ezeket.Ebből az 5sorból 3jól elkülőníthető komplexus szűrödik le.Te ideges vagy,feszült,és felsőbbrendűnek képzeled magad.
Te egy idióta komplexusos p.öcs vagy,aki pontosan azoka az értékekre vágyik amiket itt felsorol-és tudván h sohasem kaphatja meg- negatív jelzőt aggat hozzájuk."Szerelem, karrier, boldog és ártatlan család, becsület..."-igen ezek példálu teljesen jó emberi értékek.Te mit hozol fel sajátjaidként?
Hosszúlépés,csepel bicikli,és világmegváltás?
Gratulálok.
Fordulj orvoshoz mielőtt megkeseredsz.
2013. júl. 19. 01:21
20/34 A kérdező kommentje:
Elnézést de néha nagyon fel tudom idegesíteni magam. De persze igaz, én is közétek tartozom, én is ruhában járok, pénzel fizetek stb. Csak jólenne ha az emberek jobban tisztában lennének ezekkel a dolgokkal. De már lehiggadtam :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!