Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tudtátok, hogy ti itt mind...

Tudtátok, hogy ti itt mind álszentek vagytok?

Figyelt kérdés
Álszent kispolgárok, akiknek fogalmuk sincs a valódi értékekről! Mind járatjátok a szátokat és bálványozzátok az "igaz szerelmet" és hajszoljátok azt a naplementében- kézzelfogva szökdellő örökké tartó boldogságot pff hollywoodi cukormáz, ilyen nemlétezik! Szerelem, karrier, boldog és ártatlan család, becsület, nyakkendők, fényesre suvickolt autó, és mindennek a tetejébe el is hiszitek, hogy olyan baromi fontos és teljes az életetek! Szerencsémre én abba a szűk rétegbe tartozom, aki tudja, hogy mennyire álságos, és nevetséges ez a modern fogyasztói társadalom...
2013. júl. 19. 01:05
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

19

pont erről beszélek, az ilyen emberek néha kikészítenek... Mindenesetre elnézést ha megsértettelek.

2013. júl. 19. 01:25
 22/34 anonim válasza:
80%

Szállj már le a magas lóról!Ne elnézést kérj,meg ne duzzogj,hanem érvellj is már valamt könyörgöm.A kérdésedben csak vádaskodsz,mindenki hülye bezzeg te helikopter vagy! Amikor meg konkértumot kéne írrni akkor meg elnézést kérsz.(egyébként ez is klasszikus jellemző)

Szóval szerinted mik az értékek amit mi "álszenetek" nem tudunk mert nekünk a karrier meg a család számít?

2013. júl. 19. 01:32
 23/34 anonim ***** válasza:
49%
Mi más dolgom lenne, mint hogy jól érezzem magam ebben a pár évtizedben, ameddig itt élek? Semmi. Ezt meg úgy teszem, ahogy csak akarom, amíg másoknak nem ártok. Egyébként pont nem az a menő, amit írsz. Ma is megvan az értékük a lelki és szellemi dolgoknak. Ha alkalmazom a fordított pszichológiát, annyi jön le, hogy neked a boldog családod, a becsületed és a szerelem hiányzik legfőképpen. Valószínűleg épp minden sz*rul megy neked, ezért vagy dühös mindenkire látatlanul. Én azt mondom neked, légy inkább szomorú magad miatt és változtass! Na mindegy, ha az utcán találkozunk, hiába indulatoskodsz, én garantáltan jólelkű leszek hozzád.
2013. júl. 19. 01:37
 24/34 anonim ***** válasza:
49%

Mintha olyan írta volna ki a kérdést aki egész nap puzsér videóblogot nézett volna

És mostmár kidühöngted magad emiatt

Na hát igen sokan vannak akik ezt az álomvilágot képzelik de attól hogy hallottál pár igazságot még nem vagy egy szónok csak egy másik ember aki okot talált rá hogy kiossza az embereket

2013. júl. 19. 01:41
 25/34 anonim ***** válasza:
69%
Te abba a tág rétegbe tartozol, akik most kamaszodnak (ha nem korban, akkor lelkileg), most kezdik mindet tudónak érezni magukat, mikor mindenki sz@r, de ééééén olyan különleges vagyok. Aztán még egy kis patetikus rájátszás és és máris kész a felfújt lufi. Szerencsés esetben majd kinövöd.
2013. júl. 19. 01:42
 26/34 A kérdező kommentje:

amikor feltettem ezt a kérdést kb így éreztem magam (angolul tudóknak) http://www.youtube.com/watch?v=JJXspT2VtOE

Ez nem azt jelenti, hogy mindig ilyen vagyok, alapvetően viszonylag pozitívan állok hozzá a dolgokhoz. Azoknak akik pedig nem is kapisgálják, hogy miről beszélek, tényleg nemtudok mit mondani.

2013. júl. 19. 01:54
 27/34 anonim ***** válasza:
54%
Na és akkor mi van? Ilyen az élet.
2013. júl. 19. 02:07
 28/34 anonim ***** válasza:
73%
Felületes kis lázadó kocsmatöltelék lehetsz. :D
2013. júl. 19. 02:12
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van kérdező. Ezeknek az embereknek bűnhődniük kell! Anders Behring Breivik voltam sziasztok
2013. júl. 19. 02:22
 30/34 A kérdező kommentje:
XD
2013. júl. 19. 02:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!