Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki milyen okból akar külföldre...

Ki milyen okból akar külföldre költözni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 12:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%

13:54-es vagyok: Szerintem a válaszomból kiderült, hogy nem tervezem, hogy itt maradok (részben az olyan emberek miatt, mint te), szóval nem kell fröcsögni.

Azért választottam a művészi pályát, mert ez az, amit életem végéig szívesen tudnék csinálni..hiába van kereslet itthon mondjuk kőművesre, ha én nem akarok az lenni.

2009. okt. 18. 16:26
 22/28 anonim ***** válasza:
10%

Azt csinálok, amit akarok.

Ha te leszólod közös hazánkat, már milyen jogon várod el, hogy tapsikoljak hozzá?

Majd próbáld ki, hogy ott hogy tetszik a népeknek, hogy alig tetted be a lábad, de már nyafogsz, hogy ez nem jó, az nem jó.

Sok szerencsét, a soha viszont nem látásra!

2009. okt. 18. 16:32
 23/28 anonim ***** válasza:
90%

Megint én.

Nem érzem, hogy bennünk bármi közös lenne, még a haza sem..eleve, mégis mi az? Pár hülye meghúzott egy határt, hogy 'NA, ez itt a haza!'.

Nem tehetek róla, hogy ide születtem, mint ahogy te sem, tehát nincs mire büszkének lennem, nekem ehhez semmi közöm nincs..sőt, neked sem.Te sem tettél többet ezért a helyért, mint én, vagy a szomszéd néni.

Nem mondtam, hogy ne fröcsögj, csak említettem, hogy nem muszáj, mert úgyis elmegyek innen, tehát felesleges pazarolnod az energiáidat..inkább fordítsd a HAZA jobbá tételére.

2009. okt. 18. 16:57
 24/28 anonim ***** válasza:
82%

Az utolsó mondatoddal nincs semmi baj. Én is ezért tépem itt a számat.

Mert mindaz, amit itt elmondok, olyan, mint egy puskalövés a háborúban.

Ha nem a te hasznodért, hát máséért. Hogy lássák, van más vélemény is. Ne legyen divat a haza ócsárlása.

Tudjuk, hogy szar a helyzet, volt is lehetőség a változtatásra, nem rajtunk múlott, hogy nem volt 200ezer ember, mint '56-ban. De vagy ez, vagy a belenyugvás, aztán szépen mindenki elmegy, és lekapcsolja a villanyt.

Ha az amerikai függetlenségi háború idején mindenki behódolt volna a briteknek, most nem egy szuperhatalom lenne, hanem egy kizsákmányolt, szegény ország, mint Anglia sok más egykori gyarmata.

2009. okt. 18. 17:16
 25/28 anonim ***** válasza:
Azert mert meg akarnak olni a neonacik.
2010. ápr. 19. 22:16
 26/28 anonim ***** válasza:

Én leginkább azért mert ilyen tirpákokat mint a magyar, sztem a világon nem találni ... és ez nem vicc, csak a reality, íme:

csak egy aranyos példa és mondja valaki h nincs igazam !!!

1, magyarország:

a szomszéd vesz egy autót, miközben lakásának részleteit nyögi, amúgy egy xar suzukit is részletre, na erre a szomszédja bejelentést tesz az apehnál, mert nem érti hogyan és miből vette az autót a TANÁRI FIZETÉSE MELLETT, ennyi

2,Spanyolország

A szomszéd vett egy tök luxus, nagy BMW-t, a fél utca összejött aznap este és iszogattak, megünnepelték, páran elkérték kipróbálni és örültek h a másiknak lett egy ilyen szép autója.

Mindkettő saját tapasztalat !!!

Tehát nincs igazam ????

És ezer hasonló példát tudnék az apró kis hétköznapi bunkóságokon kívül ....

A magyar csak akkor érzi jól magát, ha "dögöljön meg a szomszéd tehene is" ... sajnos genetikai hiba sztem.

2010. ápr. 21. 10:57
 27/28 anonim ***** válasza:

a legelső válaszolót pedig csak meg tudom erősíteni, ha van lehetőséged, nem vagy túl idős a nagy váltáshoz, netán nyelvet is beszélsz + nem szeretnél bunkolandián élni, minél előbb .... ott se kolbászból van a kerítés, ott is van korrupció, sőt sok szempontból keményebb, ez is igaz, de azért alapvető különbségek vannak, pl az, ha megdolgozol, meg is fizetnek érte. Ugye milyen furcsa ?

Nálunk ?

és ez csak egyetlen egy dolog a sok ok küzül, nekem ami nagyon fontos, hogy másképpen érezhetem magam a bőrömben ha nem bunkó és gonosz emberekkel vagyok körülvéve

2010. ápr. 21. 11:01
 28/28 anonim válasza:
Én a cigányság miatt és a jobb megélhetés miatt mennék külföldre. Az előbbi miatt azért, mert már lassan ki se mer menni az ember az utcára, ráadásul pozitív diszkriminációban részesülnek nálunk, amit ők is nagyon jól tudnak, és ilyen szerintem más országban nincsen. Nem szeretném úgy leélni az életem, hogy azon kelljen minden nap izgulnom, hogy összeverték-e a gyerekemet az iskolában, megkéselnek-e engem hazafele, megerőszakolják-e a feleségem, beköltöznek-e a házamba..Ráadásul egyre többen vannak. Az utóbbi miatt pedig azért, mert például a szomszédos Ausztriában az átlagkereset a 4-5-szerese a magyar fizetésnek, de az árak között nincs ekkora különbség..sőt! Amúgy Ausztria és Horvátország jön be nagyon.
2010. jún. 23. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!