Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki milyen okból akar külföldre...

Ki milyen okból akar külföldre költözni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 12:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
81%
Én egyenlőre nem tudok elmenni innen bizonyos okok miatt, de az ok amiért elmennék innen az maga európa és az itt lévő összes idióta ország viszályságai.
2009. okt. 18. 12:54
 12/28 anonim ***** válasza:
42%
Utolsó. Amerikában meg mindenki fegyverrel mászkál, és szó nélkül agyonlőnek. Meg a vietnámi bevándorlók gyerekei lövöldöznek az iskolákban. Kivéve persze a jobb környékeken. Na de te nem fogsz jobb környéken kezdeni bevándorlóként.
2009. okt. 18. 12:56
 13/28 anonim ***** válasza:
74%
hát akkor így jártam, itt is lelőhetnek, vagy leszúrhatnak 200Ft-ért
2009. okt. 18. 12:59
 14/28 anonim ***** válasza:
49%

Igy van. Azért, mert mindenki így gondolkodik mint te, elfutni, az eget lesni, csak nem beleavatkozni, ha vernek valakit mellettünk.

De nem fogsz tudni elmenekülni ezektől a dolgoktól. Az amcsik a mexikóiakat utálják, a japánok a kínaiakat meg az észak-koreaiakat, és úgy általában, minden országban megvannak ugyanezek. Ha máshol nem, az utcákon.

2009. okt. 18. 13:02
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Angliába vagy Hollandiába szeretnék majd kiköltözni, gépész-villamosmérnökivel ott már remekül meg lehet élni.(+holland és angol nyelvvizsgám is megvan)

magyaországom? 200000Ft, hollandiába? átszámítva majdhogynem 1 millió a kereset...enyi

2009. okt. 18. 13:03
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Diploma után szeretnék, és mindenképpen angol nyelvterületre lenne jó. Informatikából fogok diplomázni és ovi óta tanulom az angolt, szeretném anyanyelvi szintre fejleszteni, hogy több esélyem legyen jó munkát találni, amiből meg is élek.

Jelenleg nagyon nehezen találok munkát még Pesten is, pedig itt születtem, sose éltem máshol, és mégis, most is csak határozott idejű munkaszerződésem van, hogy utána mi lesz, nem tudom, de nem akarok munkanélküli lenni, viszont meg is akarok élni, ez a másik ok.

A harmadik ok, hogy mindenképpen szeretnék világot látni és nemzetközi szinten megismerni cégek működési lehetőségeit, mivel van egy tervem egy speciális saját vállalkozásra, amit nem szoríthatok egy ország keretei közé, ha sikeres akarok lenni benne, így mindenképpen fontos lenne megismernem, hogy nemzetközi szinten hogy működnek a dolgok, és más országok nagyjai, akik ebben már sikert értek el, hogy csinálták.

2009. okt. 18. 13:20
 17/28 anonim ***** válasza:
81%
Én olyan okból, hogy olyan pályát választottam (művészet), amit itthon nem hogy nem támogatnak, egyenesen lenéznek, illetve azért, mert nem érzem ide valónak magam, nem akarok egy ilyen balkáni helyen megöregedni és meghalni, a lakosság nagy része nagyon primitív, nem akarom, hogy a majdani gyerekeim hiányt szenvedjenek, és jobban tetszik az az ország, amit kinéztem magamnak.
2009. okt. 18. 13:54
 18/28 anonim ***** válasza:
46%

Hát akkor húzzál el. Mi balkániak se fogunk sírni utánad.

Amúgy meg akinek annyi realitásérzéke nincs felsőoktatási pályaválasztáskor, hogy nem képes látni, melyik szakmákra van kereslet és melyekből lehet éhen halni, az miért gondolja, hogy külföldön majd jobban boldogul?

2009. okt. 18. 13:57
 19/28 anonim ***** válasza:
90%

13:57 - Bár nem nekem írtál, de én azt veszem észre, hogy most Magyarországon az él meg, aki lop, csal, hazudik, eladja a testét, és nem a tudás számít, hanem hogy mennyi pénzt tudsz perkálni, és mennyire befolyásos az apád-anyád-nagynénid-nagybácsid... stb.

Akinek nincs pénze, protekciója, nincs pofája lopni, csalni, hazudni, az lehet a legjobb szakember is, éhen hal, mert nem alkalmazzák, vagy max. éhbérért rabszolgamunkát végeztetnek veled, és rámegy az egészséged.

2009. okt. 18. 14:40
 20/28 anonim ***** válasza:
66%

14:40, igazad van, én is utálom a rendszert, de nem az országot meg a nemzetemet!

De akinek ez csak úgy egyszerűen balkáni hely, az tőlem mehet oda ahova akar, nem magyar a szememben.

Lehet külföldön is magyarnak lenni. Lehet én is oda kényszerülök egyszer. De biztos, hogy nem fogom szapulni, szidni a szülőhazámat, mint "balkáni helyet".

2009. okt. 18. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!