Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki milyen okból akar külföldre...

Ki milyen okból akar külföldre költözni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 12:20
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
84%
Figyelj rengeteg ok lehet, de mindegyiket megelőzi az, hogy mert innen addig kell elhúzni ameddig lehet ...
2009. okt. 18. 12:23
 2/28 anonim ***** válasza:
91%
Fiatalok vagyunk, babàt szeretnénk, itthon albiban lakunk, esélyünk nincs lakàst venni, se gyüjteni! Igy megyünk inkàbb, jobb helyre!
2009. okt. 18. 12:24
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez is egy ok ..

Na pl. amíg itthon tudod mi ahelyzet, na addig most éppen Spanyolországban úgy segítenek az embereknek is és az építőiparnak is, hogy a kormány 0%-os hitelre ad fiatal házasoknak teljesen új lakást, azaz a banki kamatot átvállalja ... na puff, szted nálunk lesz ilyen valamikor? Mert belátta, hogy így a fiatalokat is segíti meg az építőipart se vágja tönkre és ez ott megér ekkora áldozatot, na persz enálunk ismegérne, csak nálunk ugyan ezt a lóváét (vagy többet) inkább lenyúlnak, ez a magyar módszer, itt mindenki saját magát támogatja nem is rosszul ...

2009. okt. 18. 12:30
 4/28 anonim ***** válasza:
85%
Nem akarok külföldre költözni. Ettől függetlenül lehet, hogy egyszer rákényszerülök. Egyelőre még bírom.
2009. okt. 18. 12:31
 5/28 anonim ***** válasza:
83%

Én azért akarok külföldre menni, mert ott senkit sem érdekel h ki honnan származik.

Én Szlovákiában élek, de magyar vagyok, sőt Magyarországra járok Egyetemre. A szlovákok utálnak mert magyarok vagyunk, a magyarok utálnak mert azt hiszik h szlovák vagyok, pedig ez nem igaz!!! Az itteni magyarság nem kell senkinek!!!

Épp tegnap ültem a villamoson pesten, s azt hallgattam, h mennyire köcsög a szlovák nép!

legszívesebben a faszi szájába léptem volna!!!!!!

Szóval ezért akarok innen elmenni!!!!

2009. okt. 18. 12:32
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a diploma után szeretnék. Okok: egyedül nevelem a fiam, a volt munkahelyemen annyit kerestem, amiből egyedül is vígan éhen halnék, nem hogy gyerekkel... Esélyem sincs saját lakásra az itthoni bérek mellett, plusz még a diákhitelt is vissza kell majd fizetnem valamiből. Ezen kívül a magyar mentalitással is tele van a t.ököm. Ha lesz valaki aki eljön velünk majd, akkor nem kérdéses, hogy megyek, csak legyen munkám majd. Ami kicsit elbizonytalanított, az az, hogy rossz lesz a barátok, családom nélkül, de kitaláltam már, hogy hová szeretnék menni, az pedig nincs különösebben messze az otthonomtól, ha az összejön, akkor akár 2-3 hetente haza is ugorhatok.
2009. okt. 18. 12:32
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én pszichológusként + mentálhigiénés szakemberként ugye nem kell mondanom mennyit keresek a közalkamazotti tábla szerint, azaz megélni se tudok belőle, addig most ha összejön, 2 helyen leszek, egy csapatnál és egy gimnáziumban 4-4 órában, és mondjam a részleteket?

1, 2700 + 4200,- EUR fizetés

2, minden 5-dik évem fizetett rekreációs szabadság ...

3, ingyenes kaja (ellátás a suliban ahol vagyok, ez evidens nekik)

4, állítólag még vannak külön juttatások ...

Na szted én ezt itthon mikor kapnám meg?

2009. okt. 18. 12:33
 8/28 anonim ***** válasza:
33%

Mért, nem köcsög a szlovák nép?

Fizesd akkor az 5000 eurót, ha megszólalsz otthon az anyanyelveden.

Szerencsére a többségetek nem így gondolkodik.

2009. okt. 18. 12:35
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
pénz és időjárás miatt. már megvan a repülőjegy is, jó, mondjuk nem fogok többszáz ezret keresni, de itt meg egy éve munkanélküli vagyok. :)
2009. okt. 18. 12:40
 10/28 anonim ***** válasza:
93%
Mert félig német vagyok, és mert mindig is nemzetközi környezetben nevelkedtem. De nekem nincs bajom Magyarországgal, mindenhol vannak bajok, ne ringassátok magatokat hiú ábrándokba. Sehol sincs kolbászból a kerítés...
2009. okt. 18. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!