Ki milyen okból akar külföldre költözni?
Ez is egy ok ..
Na pl. amíg itthon tudod mi ahelyzet, na addig most éppen Spanyolországban úgy segítenek az embereknek is és az építőiparnak is, hogy a kormány 0%-os hitelre ad fiatal házasoknak teljesen új lakást, azaz a banki kamatot átvállalja ... na puff, szted nálunk lesz ilyen valamikor? Mert belátta, hogy így a fiatalokat is segíti meg az építőipart se vágja tönkre és ez ott megér ekkora áldozatot, na persz enálunk ismegérne, csak nálunk ugyan ezt a lóváét (vagy többet) inkább lenyúlnak, ez a magyar módszer, itt mindenki saját magát támogatja nem is rosszul ...
Én azért akarok külföldre menni, mert ott senkit sem érdekel h ki honnan származik.
Én Szlovákiában élek, de magyar vagyok, sőt Magyarországra járok Egyetemre. A szlovákok utálnak mert magyarok vagyunk, a magyarok utálnak mert azt hiszik h szlovák vagyok, pedig ez nem igaz!!! Az itteni magyarság nem kell senkinek!!!
Épp tegnap ültem a villamoson pesten, s azt hallgattam, h mennyire köcsög a szlovák nép!
legszívesebben a faszi szájába léptem volna!!!!!!
Szóval ezért akarok innen elmenni!!!!
Nézd, én pszichológusként + mentálhigiénés szakemberként ugye nem kell mondanom mennyit keresek a közalkamazotti tábla szerint, azaz megélni se tudok belőle, addig most ha összejön, 2 helyen leszek, egy csapatnál és egy gimnáziumban 4-4 órában, és mondjam a részleteket?
1, 2700 + 4200,- EUR fizetés
2, minden 5-dik évem fizetett rekreációs szabadság ...
3, ingyenes kaja (ellátás a suliban ahol vagyok, ez evidens nekik)
4, állítólag még vannak külön juttatások ...
Na szted én ezt itthon mikor kapnám meg?
Mért, nem köcsög a szlovák nép?
Fizesd akkor az 5000 eurót, ha megszólalsz otthon az anyanyelveden.
Szerencsére a többségetek nem így gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!