Külföldre szeretnék költözni.5leteket adni?
15 éves vagyok,már régen eldöntöttem h itt hagyom ezt az országot,bármi áron is. Pesten lakok,nem igazán tetszik,a sulim se valami jó. Sosem voltunk gazdagok,mindig is szűkölködtünk. Unom az itteni életet,mindennap ugyanazt csinálom, nem engedhetjük meg a családommal h pl. elmegyünk egy múzeumba,vagy egy egyszerű rendezvényre. Sokan mondták nekem h 18 éves koromba ahogy megvan a nyelv vizsgám (angolból kitűnő vagyok), és az érettségim, menjek ki külföldre mert ott többre vihetem.
Vannak hobbijaim, szeretnék kint egyetemre menni, viszont fogalmam sincs h kezdjek majd bele? (főleg Angliába szeretnék kijutni)
Szia! Ez jó ötlet én is kiszeretnék majd menni, angólbol szerintem nem kel annyira profinak lenni elég ha tudod valamennyire, úgy is ott fogod jól megtanulni v is ismerősöm kint van és az ő példáját nézve. Munkát pedig legjobb ha közvetítőn keresztül nézel v ha ismerős kint van ő szerez neked, beajánl az ő munkahelyére... :) De nagyon jó 5let h kiakarsz menni, nálunk is az osztály fele így van :)
16F
Szia!
Köszi:) Hát..ismerősöm pl Angliában nem nagyon van,de Svájcban vannak rokonaim,ők lehet h tudnának segíteni,persze akkor meg a német tudásom a fontos valamennyire..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!