Miért néz mindenki furcsa szemmel rám amiért külföldre akarok költözni?
Fail.
"magabiztos ember vagyok "
de megkérdezed hogy belemerj e vágni. :)
sebaj.
szerintem igen, akinek van esze, tehetsége és kezdő tőkéje, az kimegy sztem.
Ez egy fontos dontes, amelyet neked kell meghoznod... jopar embert ismerek akik belevagtak s megsem jott nekik ossze, ugyanakkor az ellenkezo oldal taborba tartozokat is ismerek... nekik sikerult.
Per pillanat kulfoldon sem sokkal jobb a helyzet, bar orszagtol fugg, ill sok minden mastol is..nyelvtudas, vegzetsegeddel el tudnal e helyezkedni, birod-e az egyedulletet...??
Szerintem egyebkent erdemes kulfoldon dolgozni par evet, mert megtapasztalhatsz egy v tobb masik kulturat, emberek hozzaallasat, ertekrendeket.... meg ha pl anyagilag nem is biztos h jobban jarsz (mert az szep h Magyaro-i viszonyokhoz kepest kulfoldon sokkal tobbet keresnek, csakhogy az arak s az eletszinvonal is dragabb). A penz is fontos dolog, bar vannak fontosabb dolgok is az eletben... bar ez lehet h csak az en velemenyem....
Kerdesedre valaszolva... sajnos a mas nepekkel osszehasonlitva a magyarsagot...( az okokba nem mennek bele h miert...) de azt tapasztalja az amber h egy nagyon ratermett, dolgozni, kuzdeni tudo, okos nep, amelyik nem feltetlen pozitiv iranyban hasznalja ezeket a tulajdonsagokat... sot ezek generelhatnak sok rosszat is mint pl irigy, rosszindulatu, (nem tud orulni masok oromenek), panaszkodik, sajnaltatja magat... s mindehhez ha olyan kornyezet is parosul mint amilyen Magyaro-on van akkor furcsa szemmel neznek rad mert lehetoseged van, v szimplan te szeretnel tenni vmit amitol jobba valik az eleted...
mellesleg megjegyzem h ha olyan jo a fizud s kicsit magasabb szinvonalon tudsz elni az atlagnal akkor mar ez is okozhat nemi ellenszenvet az emberekben...
Nem értem : kinek mi köze hozzá, hogy te mit csinálsz???
Egyáltalán, miért kell körkérdést feltenni, hogy kinek mi a véleménye a terveidről?... Miért van szükséged mások támogatására, ha te "egy magabiztos" ember vagy???...
Csináld azt, ami szerinted a legjobb, a te életed, ha hibázol, te viseled majd a kárát, nem ők!
Szerintem csak irigyek vagy nem nézik ki belőled, hogy képes lennél rá! Ne törődj velük!
Megkérdezhetem hány éves vagy, mit dolgozol és hova szeretnél menni?
Amúgy a családod marasztal?Lehet csak azért, mert baromira fogsz nekik hiányozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!