Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Konfliktusok cigányokkal....

Konfliktusok cigányokkal. Vélemény?

Figyelt kérdés

Kezdem. 3.adikos középiskolás srác vagyok, most váltottam osztályt.

Azért vátltottam osztályt, mert zavart, hogy a másik osztályban mindenért belémkötnek, egész nap engem cseszegettek mindenért (szép szóval irva a cseszegetést :D)

Egész nap ütöttek stb. (cigányok, cigánylakta helyen élő nagyszályú magyarok)

Új osztályba kerültem. Hetente 2 órán vagyunk közvetlen a régi osztályom mellett amikor nemtudom elkerülni hogy ne találkozzak velük. (többi 3 esetben másik folyosón megyek).

Van 2-3 "nagyon vagány gyerek" abban az osztályban. Egyik egy kövér cigány, másik egy nagydarab magyar aki cigányosan viselkedik, harmadik pedig egy kis tökmag akinek akkora szája van mint a nemtudommi.

Kérdésem az, hogy mi a megoldás, hogy véégre leszáljanak rólam?

Elkezdtem boxolni. Üssem ki őket ott helyben mikor kötekszenek?

Vagy türjem még a cseszegetésüket?

Tanárok nemtesznek semmit.

VÁROM A TANÁCSOKAT!!

17/fiú

2009. okt. 16. 22:25
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
17%
Szoljál iminek!
2010. jún. 21. 05:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!