Konfliktusok cigányokkal. Vélemény?
Kezdem. 3.adikos középiskolás srác vagyok, most váltottam osztályt.
Azért vátltottam osztályt, mert zavart, hogy a másik osztályban mindenért belémkötnek, egész nap engem cseszegettek mindenért (szép szóval irva a cseszegetést :D)
Egész nap ütöttek stb. (cigányok, cigánylakta helyen élő nagyszályú magyarok)
Új osztályba kerültem. Hetente 2 órán vagyunk közvetlen a régi osztályom mellett amikor nemtudom elkerülni hogy ne találkozzak velük. (többi 3 esetben másik folyosón megyek).
Van 2-3 "nagyon vagány gyerek" abban az osztályban. Egyik egy kövér cigány, másik egy nagydarab magyar aki cigányosan viselkedik, harmadik pedig egy kis tökmag akinek akkora szája van mint a nemtudommi.
Kérdésem az, hogy mi a megoldás, hogy véégre leszáljanak rólam?
Elkezdtem boxolni. Üssem ki őket ott helyben mikor kötekszenek?
Vagy türjem még a cseszegetésüket?
Tanárok nemtesznek semmit.
VÁROM A TANÁCSOKAT!!
17/fiú
Ha ez az utolsó éved akkor nagy nehezen de ne szólj vissza.
Ha nem, én a helyedben elmennék egy messzi messzi középsuliba, akár koleszba
Ugyanígy voltam. Cigányok miatt kellett másik iskolába mennem. Ez az életük a csesztetés. Máshoz nem értenek.
Ha találnék jó verőlegényeket még mostis nagyon szivesen visszaadnám nekik százszorosan amit kaptam. Akit csak tudnak és érnek. Szóval tanácsot nem tudok adni. De a rokkerektől be vannak szarva. Azokkal nem mernek kötöszködni mert addig élnének.
Valamit csinálj, csak ne hagyd hogy rád szálljanak. Állj ki magadért, és mutasd meg, hogy nem vagy ratyi. Azért ilyen nagy legény az összes, mert tudják/érzik hogy félsz tőlük, és nem csak te vagy így ezzel hanem a lakosság túlnyomó többsége jobb a békesség elvén "eltűri" és úgymond behódol. Tettlegességig ne fajuljon el azért, de ha már erre kerül akkor sokat nem tudsz tenni... mivel a cigány módszer nem a face to face, hanem 3-4 esetleg több egy ellen. Biztos és sikeres tanács nincs, mert nem ismernek ők se Istent se embert. Legyél magabiztos, határozott esetleg flegma és lekezelő, le kell alacsonyodni az ő szintjükre hogy megértsék. Én is sajnos vonzom az ilyeneket, általánosba is volt egy esetem, mikor az egyik osztálytársamért álltam ki, egy pofont kapott ok nélkül, én meg felkentem a falra a cigány gyereket, rögtön jöttek a "tesók" és 3an vettek körbe. A másik középsuliba volt, akkor egy lány miatt, túl soknak találtam amit művel a gyerek, aztán "kicsit" arrébb löktem, de akkor már vagy 8an vettek körbe késekkel a kabát alatt, természetesen nem tudtam mit tenni, elkullogtam, de ilyen esetben nem tudom ki legénykedne egyedül...
Na de sok sikert neked vágj vissza nekik ha adódik lehetőség és a legfontosabb ne hagyd magad ;) pacsi
Emberek, ez egy más emberfaj ... ez kétségtelen, egyébként meg ahogy mondod, ezek a semmiért is kötözködnek, ez az életelemük.
Na mesélek egy jó példát, azt hiszem ez nagyon jól mutatja milyenek:
X városnak van egy kifejezetten cigány-telepe (most nem említem meg a városrészt mert akkor felismerhető, aztán még itt megkapom, hogy rágalmazok), tök jól tulképpen elzárva a várostól, nem is kicsi egyébként, de olyan a terület, hogy a város legszélén van, és mit mondjak, ahogy hallom, a rendőrautó se mer oda bemenni, szóval eszméletlen, az egy külön világ.
Na most ezt képzeld el, csak hogy ez egy más faj, erre a példa: jó meleg nyár volt, véletlenül még ismeretlenként betévedtünk oda kocsival .. Tudod mit láttunk? Kb nem is hittem a szememnek. Nem is annyira kis srácok a putritelep szélén, egy ilyen kör alakú betonplaccon ott focizgattak, FULL MEZTELENÜL, na ezek kb ilyen szinten állnak, és ez amolyan tök természetes volt nekik. A többi se volt semmi, mert minden háznál egy túl értelmes arc támasztotta a kerítést, a kezében egy sörösüveggel, aztán csak bámult kifelé. Na mindegy, oké, mi erre a betonplaccra tévedtünk, zsákutca volt, ott volt vagy 20 fiatalabb srác meztelenül (nem hazudok !!!!, ezeknek tök mindegy ....), és miközben próbáltunk megfordulni, már kezdtünk félni, mert szinte az egész banda elkezdett felénk jönni, olyan félelmetes volt, hogy az nem igaz. Sztem ha nem sikerül, simán ott lincselnek meg, mélg az is lehet, hogy elásnak aztán annyi, sztem ott az életben ki nem derülne, mintha egy törvényen kívüli terület lenne, csupa rendszám nélküli kocsi parkolt mindenhol, meg valami eszméletlen állapotokat láttunk. Na hát egy örökre szóló élmény volt, azóta isten ments, hogy arra menjünk, mondjuk most már ismervén a várost, nem tévedek be, mert elég jól el van zárva, mint egy kisváros a városban, valami eszméletlen.
Na hát ennyi kb, szóval fiatal srácok meztelenül is látod a semmiért is nekünk akartak jönni, még tiszta szerencse, hogy időben megofdrultunk a kocsival.
Szóval ilyenek ezek, persze most nagyon csúnya vagyok, hogy általánosítok, csak tudjátok, amikor 99%-ban ilyet látok, akkor azt hiszem megtehetem, hogy általánosítok, merthogy igaz, és saját tapasztalat, azóta se hagy a gondolat, hogy mégis be fogok oda merészkedni, hog ykészítsek pár fotót, mrt ezt senki el nem hinné nekem, mintha valami dél-amerikai putrivárosban lennénk.
Na hát a kötözködés nekik életelemük, nem kell ám indok, ugyan már, elég ha rá nézel ... de tenni nemtom mit tudsz ellene, sztem semmit.
De most az egész suli ennyire debil nálatok ? Figyelj, ne vacakolj sokat, cserélj iskolát és kész. Én ezt tenném.
Sok sikert!
Igazából nemszeretnék iskolát váltani, mert csak ezzel a 3 gyerekkel van bajom és nem akarok megfutamodni megalázkodni mégjobban :S(amiatt is sokat alázkodtam hogy osztálytváltottam)
az zavar igazából, hogy csak engem fogtak ki a legjobban. se az öltözködésemmel nincs gond, se semmivel. talán csak az hogy kicsit betoji vagyok.
de most megmutatom nekik. vadászkéssel fogok iskolába járni aztán jaj nekik ha belémkötnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!