Teljesen el vagyok keseredve, ti hogy vészeltétek át az ilyen helyzeteket?
Figyelt kérdés
Elveszítettem tegnap munkám, teljesen kétségbe vagyok esve, nem tudom mihez kedjek. Januáról van egy másik lehetőségem, ami majdnem biztos, de adidg nem tudom mi lesz. Amilyen nehéz mostanában munkát találni, szinte lehetetlen, hogy találok, főleg ilyen rövid időn belül. Ti hogy vészeltétek át az ilyen helyzetet?2013. júl. 4. 11:48
1/6 anonim válasza:
Keresnek atmeneti megoldast... Mindegy mit( takaritas, meki szoval barmi) nem maradnek penz nelkul es januarba valtanek :) mai vilagba nem lehet valogatni.. 3diplomam van 2ho es megyek vhova dolgozni.. Regi helyre nem vesznek vissza...
2/6 anonim válasza:
Szerintem is keress egy átmeneti megoldást addig.Valami biztosan akad számodra...,lényeg,kibírd januárig.
3/6 anonim válasza:
Egyszer volt olyan, hogy nagyon bizonytalan volt minden velem anyagilag.
Fel voltam rá készülve, hogy ha más nincs, prosti leszek egy darabig.
Végül is nem volt rá szükség.
4/6 anonim válasza:
Nem kell ilyen preszimistának lenni. Lehet találni munkát, csak akarni kell.
5/6 anonim válasza:
Hát... az a baj, hogy nem tudjuk a korodat, mert szinte csak fiataloknak van munka...
Azt tudom javasolni, hogy menj külföldre, még ott is jobb, nagyobb az esély munka találására és ha találtál munkát, már nincs nagy vész (minimálbér Angliában azt hiszem, 800Ł kb. 280800 FT) az azért jól hangzik. remélem én is kijutok külföldre kb. 1 év múlva, ebből az országból (vagyis inkább romhalmazból) csak MENEKÜLNI lehet...
6/6 A kérdező kommentje:
Tudd meg, én is nagyon gondolkozok rajta. Csak nem egyedül vagyok, itt van a férjem is, és ő menne is meg nem is, de inkább nem menne. Meg nekem is itt lesz ez a munka januártól, amit mindenképp ki szeretnék próbálni.
2013. júl. 5. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!