Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Távkapcsolatban élők vagy...

Távkapcsolatban élők vagy akik abban éltek! Hogyan vészeltétek át a nehéz időszakokat és a másik hiányát?

Figyelt kérdés

Aki nem hisz a távkapcsolatban és az a megjegyzéseivel kíméljen....köszönöm!

sok ilyet ismerek akik évekig kénytelenek voltak így élni azóta is boldogok,de a nehéz időszakot hogy vészeltétek át?

2011. nov. 7. 12:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

mi elváltunk.

nekem a párom dolgozott külföldön én meg Mo-n .

Iszonyat jó állásom volt, majdnem annyit megkerestem mint ö külföldön. de soha nem értékelt. akkor jöttek elö azok a problémák amik mindig is megvoltak, de nem akartam tudni róla. aztán 2 ev alatt kiábrándultam belöle. már azt vártam hogy ne jöjjön haza. aztán mikor belépett egy ember az életembe akiben minden megvolt ami a férjemben nem, akkor tudtam már mit kell tennem.

soha nem bántam meg.

sok férfi távol dolgozik a családtól és mikor haza ér csak magával foglalkozik. hogy neki kint milyen rossz, hogy neki kint a család barátok nélkül milyen nehéz az élete, és az hogy mennyire rossz az otthon maradtnak, és ö neki is vannak otthon sikerei, azt észre sem veszik.

2011. nov. 7. 12:13
 2/12 anonim ***** válasza:
MI 2 évig voltunk távkapcsolatban 17-19 éves korig, csak hétvégén és szünetekben találkoztunk....azon kívül minden nap beszélgettünk msn-en, így ki lehetett bírni...azután ideköltözött hozzánk , 3 éve élünk együtt.
2011. nov. 7. 12:21
 3/12 anonim ***** válasza:

Mi 9 hónapig éltünk távkapcsolatban.Ami abból állt,hogy én Magyarországon éltem,dolgoztam,a párom Angliában.

Nem volt sem mobiltelefon sem internetkapcsolat.Nem volt sem sms,sem skype sem email kapcsolat köztünk.Hetente egyszer amikor este 10-kor végeztem a délutános műszakkal rohantam az utcai telefonfülékhez ahol 9 hónapon keresztül felhívott s ott beszélgettünk.Az első 1-2 hónap piszok nehéz volt.Sok átsírt éjszakáim voltak.De idővel a hiánya is kezdett megszokott lenni,és egyre könnyebben el viseltem hogy nincs ott.Minden nap dolgoztam,majd otthon éltem az életemet..Voltaképpen 9 hónap után jött haza először látogatóba,és akkor mondta nekem,hogy döntenünk kell.Vagy hazajön,vagy kimegyek én is..de tovább nem lehetünk külön,mert egyre jobban el fogunk távolodni egymástól..Döntöttem.Kimentem hozzá..Ennek lassan 6 éve és azóta sem volt 1 nap hogy külön töltöttünk volna..

2011. nov. 7. 12:34
 4/12 anonim ***** válasza:

Mi 3 éve élünk távkapcsolatban, hétvégente találkozunk. Nehezen ment az elején de később mondjuk úgy, hogy "belerázódtunk". Mostmár nincs olyan, hogy nehéz időszak mert jövőre összeköltözünk és ez minden problémán átsegít minket mert tudjuk, hogy közel a cél. :)))

Amúgy a telefonra kötöttünk olyan csomagot, hogy egymás között "ingyen" beszélhessünk, havi pár száz ft ennek a díja. Szóval napi 1-2 órát mindig tudunk beszélni telefonon, ha már találkozásra nem kerül sor.

21/L

2011. nov. 7. 12:38
 5/12 anonim ***** válasza:

Amikor 20 éves koromban megismerkedtem a párommal akkor Ő az ország másik végében dolgozott. Ez így ment 1,5 évig, hogy hétvégente, rosszabb esetben minden 2. hétvégén tudott csak hazajönni. Aztán munkahelyet váltott, elment kamionozni. Ez is pár évet kitett az életünkből, majd hazajött és a városunkban helyezkedett el. Most megint sokat jár el, általában az ország különböző szegleteibe, de nem ritka a külföld sem. (most/pillanat úton van hazafelé Romániából, de volt már több hétig Irakban is)

Én azt gondolom, ezt csak bizalommal, szerelemmel és nagy fokú tűrőképességgel lehet végigcsinálni.

Nekünk idén volt a 14. évfordulónk, van 2 gyönyörű gyermekünk, és együtt tervezzük az életünket a távolság ellenére is.

2011. nov. 7. 14:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Az én barátomnak most kell kimennie külföldre dolgozni egy hónapra. Egyébként is távkapcsolatban élünk. Nagyon nehéz, de éltet bennünket a gondolat, hogy ha hazajön, akkor összeköltözünk. Szerintem mindketten a szexhiányt viseljük a legnehezebben, de tudjuk, hogy muszáj kibírni. Most szenvedünk, de ennyi szenvedést megér nekünk ez a kapcsolat. Addig is telefon, internet...
2011. nov. 7. 16:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia!Mi 10 éve élünk együtt a párommal,kislányunk általános iskolás.Párom 3 hónapja Münchenben dolgozik,4 hetente tud hazajönni (ez még mindig nem olyan rossz,van akinek 3 havonta ,vagy még ritkábban)4-5 napra. (épp tegnap ment vissza, ezúttal 8 nap után).Mit mondjak?Megszokni nem lehet,legfeljebb elviselni,hiszen egyértelműen miértünk,a családjáért teszi.A búcsú napja nagyon kemény,egész nap bőgtem...de ez van. a legfontosabb a bizalom oda- vissza.Nekünk eddig semmi gond nem volt a kapcsolatunkkal,de ez az időszak,ha lehet még közelebb hozott bennünket egymáshoz. :))Nekünk nyárig kell elviselni,ezt az időszakot,amint vége a tanévnek,költözünk mi is apa után (: !!!
2011. nov. 7. 18:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! :) Ta is ebben a cipőben jársz?Most készül külföldre menni dolgozni a párod?
2011. nov. 7. 18:49
 9/12 A kérdező kommentje:
Mi amúgy is távkapcsolatban élünk...de így tudunk azért találkozni de úgy még ennyit sem fogunk tudni...amúgy igen én is most készülök és nagyon félek hogy elveszítem....nem tudom mit tegyek félek itt hagyni,félek hogy teljesen más irányba fog ott elmenni az életem és elmegyünk egymás mellett....nem tudom mit tegyek...kérlek segítsetek valami jó tanácsal...
2011. nov. 7. 18:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha elég erős a kapcsolatotok,ezt is átvészelitek! :)Hová készülsz,és milyen időközönként tudnál a kedveseddel találkozni?Ő esetleg később nem tud utánad menni?
2011. nov. 7. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!