Hogy lehet kibírni a nyarat?
Én szeretem a nyarat, pedig dolgozom, nem járok strandra, a lakásom nem légkondicionált (a munkahelyem igen, de ott is csak úgy tessék-lássék), idén nyáron szabadságra se megyek.
Viszont egész nap világos van, nem az az undok sötétség mint télen. Városba kimehetek rövidgatya+pólóban, otthon meg egy szál p*csben lehetek egész nap. Melegem van meg izzadok, az igaz, viszont még mindig jobb, mint télen, amikor vagy be kell bugyolálnom magam, vagy fázom, vagy mindkettő.
Amúgy sokat bringázom, és állítom, kb. 35 fokig még az is kellemes, mert ott legalább a menetszél hűt.
Különbözőek vagyunk, na. Mindenki mást szeret. Én szeretem a nyári időjárást, ezért örülök a nyárnak, Te meg nem, ez van.
Én szerencsére elég "erősnek" vagyok mondható, nem sok dolog van amitől rosszul vagyok, de az nem azt jelenti, hogy szeretem. Ez inkább ilyen "lelki" rosszullét. Ez a második nap, hogy ilyen idő van, de mást gyűlölöm az egészet. Aludni alig tudtam.
14:19 ez mind szép és jó, de sajnos az ember nem marad örökre diák amikor fesztiválozhat meg strandolhat! A felnőtteknek nyáron is ugyanúgy gürizniük kell a hétvégék vagy a szabadságok kivételével. Plusz aki nem szereti a vizet meg a bulizást az ettől nem lesz boldogabb.
Én jól viselem a meleget, nincs vele bajom. Napozni is szeretek, persze ésszel, nem hiányzik egy f@sza kis bőrrák. (Egyedül sportolni nincs kedvem, de ahhoz egyáltalán.) Amit viszont kimondhatatlanul utálok, azok a rohadt szúnyogok. Az életemet keserítik meg, komolyan mondom, nem tudom elviselni. Valami oknál fogva vonzom őket, de olyan szinten, ahogy szerintem senki más sem. Idén meg a rohadt esőzések miatt ziher, hogy sok szúnyog lesz, már előre félek. Egyik évben is ez volt, sok tavaszi esőzés, sok szúnyog, én meg délután 6-7 óra után már ki sem mertem menni a lakásból, mert 5 perc alatt legalább 30 csípést összeszedtem. Annyira utálom!
De ezt leszámítva nincs bajom a nyárral, bár ha választani kellene, inkább legyen kellemes langyos idő, mint negyven fok.
Ismered azt a dalocskát?"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van.Soha sincs jó idő, mindíg esik az eső!" :)
Hát, ez valahogy így is van.Ritkán van igazán jó idő, manapság, olyan kellemes langyos meleg, mert nincs már igazi tavasz, legalább is, nagyon rövid ideig van csak.
Én most nem dolgozom, csak itthon, de én is félek, mi lenne, ha be kéne rohangálnom és melózni valahol, a melegtől szédelgő fejjel.
Én úgy gondolom,régebben 70-80 as években nem volt ilyen elviselhetetlen, döglesztő hőség.Vagy az is lehet, hogy csak én bírtam jobban, mert még gyerek voltam.
A nyárért azért vannak oda, mert végre süt a nap és az jó kedvet okoz, több a szabadtéri lehetőség.
A tél se jobb.Akkor meg a hó miatt meg a hideg miatt lehet baj, megfagynak emberek, kitörjük a nyakunkat a síkos utakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!