Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Más is tölti unalomban a nyarat?

Más is tölti unalomban a nyarat?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy ezzel egyedül vagyok. Már zsinórban a sokadik este ülök itthon, egész nap a gép előtt. Tavaly minden nap voltam valahol, valami társasággal, idén ez valahogy nem jön össze. (Rengeteg barátnőmet próbáltam elhívni valahova, de valami okot vagy találtak, vagy csak szimplán nincsenek itthon.)

Más is unatkozik idén nyáron? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

2012. júl. 8. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Az én nyaram most pont nem ilyen, pénteken jöttem haza egy táborból és hnap megyek egy másikba. Viszont ezelőtt mindig itthon unatkoztam én is, tudom hogy milyen. Igazából ez az első jó nyaram. Amikor meg itthon vagyok akkor angolt tanulok. Azt tanácsolom, hogy te is kezdj el tanulni valamiből ami érdekel mert én is csak ültem otthon és unatkoztam azután később rájöttem hogy hasznosabban is eltölthettem volna azt a rengeteg időt, nagyon jól jött volna.

16/L

2012. júl. 8. 21:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Angolt én is szoktam tanulni, de azért nem szeretném egész nyáron ezt nyomatni. Rettenetesen elkeserítő, hogy látnom kell a barátaimat szórakozni én meg itthon unatkozom... :(
2012. júl. 8. 21:58
 3/4 anonim válasza:
nekem is elég unalmas ez a nyár... 15/l
2012. júl. 9. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Hááát,néha azért megyek valahova,de nem minden nap,voltam már egy hetet Budapesten,ami remekül telt,és megyek is majd még nyaralni a családdal,de ezen kívül úgy érzem,én sem csinálok sok értelmeset. Minden nap segítek anyának,néha angolt próbálok tanulni,de egyébként csak elmegy a nap. Nem mondhatom,hogy nagyon unatkozom,de mégis úgy érzem tölthetném értelmesebben is a nyarat.:(
2012. júl. 9. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!