Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni a cigányok ellen?

Mit lehet tenni a cigányok ellen?

Figyelt kérdés
Ma iskolából hazamenet jött felém egy "Büdös retkes Cigány" és azt mondta hogy üljek le a padra vagy ha nem akkor szétveri a fejemet én meg mondtam neki hogy "nem ülök le sehová hazamegyek" Mentem volna haza utána oda megy elém megint a "Retkes Cigány" és rám rúgott egyet utána én is megrúgtam 1X utána meg a hátamra fel ugrott és fojtogatni kezdett és ököllel a hátamba ütött vérzett is az ez miatt mert azt is megütötte.. Ilyenkor mit lehetne az ilyen helyzetek elkerülés érdekében?

2013. jún. 10. 17:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a magyaroknak ki kéne gyúrniuk magukat és valami küzdősportot tanulni és csoportokba menni és verni a cigányokat nehogy már a cigányok verjék a magyarokat.(Kéne összefogás)!
2013. okt. 22. 15:01
 22/28 Nagy I. válasza:
100%
Budapest belvárosában (Bajcsy Zsilinszky út a Nyugati és a Podmaniczky között) egy kb. 10 fős 10 éves kis cigánygyerekekből álló banda zaklatja a nőket, lányokat. Akkor is, ha fiúkkal vannak! Ennyire elfajzott társaságról van szó! Ez az állítólag megfélemlített cigányság, akik meghúzzák magukat. Azt érik el, hogy a tisztességes, törvénytisztelő nyugodt embereket is kihozzák a béketűrésből és akkor jajj a cigányoknak. És rasszistának fogják bélyegezni a magyart. :( Pedig a valódi rasszisták a cigányok, hiszen cigány idős embereket nem ölnek meg 3000 Ft-ért stb. Csak a "fehéreket". Jó lenne ezen elgondolkodni...
2014. szept. 20. 09:11
 23/28 anonim válasza:
div88 - cigánykérdés
2015. máj. 29. 10:40
 24/28 anonim ***** válasza:
90%

Össze kéne szedni az összeset és elvinni egy haláltáborba, megkínozni őket, aztán hagyni megdögölni, ahogy Hitler bácsi tette a zsidókkal.

Megérdemelné a pórnép:$

2016. máj. 20. 23:35
 25/28 anonim válasza:
84%
Gázkamrába az összessel!
2016. aug. 3. 17:39
 26/28 turosbukta01 ***** válasza:
100%
Vigyél magaddal sokkolót,és táncoltasd meg őket.
2017. jún. 29. 17:57
 27/28 anonim válasza:
57%
2018-ra Szavazz a Jobbikra!
2017. dec. 27. 15:05
 28/28 Napfény 66 válasza:
70%
Magyarok honfitarsaim ,egy ezkoz van soha de soha nem engeded hogy egy szintre emelkedjen veled ..egy retkes cigany ereztesd hogy te vagy otthon ...a mi os apank Arpad ..de az ove ki volt ????
2019. márc. 8. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!