Mit lehet tenni a cigányok ellen?
Figyelt kérdés
Ma iskolából hazamenet jött felém egy "Büdös retkes Cigány" és azt mondta hogy üljek le a padra vagy ha nem akkor szétveri a fejemet én meg mondtam neki hogy "nem ülök le sehová hazamegyek" Mentem volna haza utána oda megy elém megint a "Retkes Cigány" és rám rúgott egyet utána én is megrúgtam 1X utána meg a hátamra fel ugrott és fojtogatni kezdett és ököllel a hátamba ütött vérzett is az ez miatt mert azt is megütötte.. Ilyenkor mit lehetne az ilyen helyzetek elkerülés érdekében?2013. jún. 10. 17:08
11/28 Shai-Hulud válasza:
Ha így szólítottad őket, akkor nem is csodálom, hogy megrugdostak. :-)
12/28 anonim válasza:
#8 mert ha utána hatan-tízen esnek neki akkor lehet kigyúrt fekete öves, biztos sokat ér vele. Legfeljebb ha működik az egyet-leütök-a-többi-elszalad elv.
13/28 anonim válasza:
Nem ment oda senki segíteni rajtad?
14/28 anonim válasza:
Másoknak is vannak ilyen gondjaik? Ahogy a cigányokat ismerem, gondolom igen...
Csak az összefogás segít ellenül, mivel ők is csak addig bátrak míg erőfolényben vannak... Tehát járjatok ti is többen, így talán nem fognak olyan könnyűszerrel belétek kötni...
Vagy összebeszélni szülőkkel, ha tényleg akkora a gond és segítségül hívni a gárdát. Tudom, sok liberális nem szeretik a gárdát, de ilyen helyzetekben tényleg segítenek! :)
15/28 anonim válasza:
Szépen bemész a rendőrkapitányságra (lehetőleg azonnal) és elmeséled a történetedet. Azok majd cselekednek, mást nem tudsz tenni. Ha arra a megye méretű betonfalra vársz, csak az ő malmukra hajtod a vizet, mert látják, hogy megverhetnek, nem történik semmi. Jól jegyezd meg az arcát, a ruházatát, akármennyire be vagy tojva.
16/28 anonim válasza:
2.Válaszolót agyonlőném.
Nem adunk semmit ezeknek a retkeknek kotródjanak így is kicsi az ország szerezz egy bicskát azt le van tudva.
17/28 anonim válasza:
8 centis kést villantsd meg előttük.Persze ellened is fordíthatják.Ne járj sikátorokban haza meg olyan helyeken ahol tudod hogy gáz lesz.Engem egyszer félhullára vertek.Utána rohadt nehéz volt visszaszerezni a becsületemet.Jobb ha megkíméled magad tőlük.Ők az utcán élnek.A vérükben van a balhé.Ha nem vagy balhés inkább mentsd az irhád.Persze 100 kilós iskolatáskával nem könnyű futni.Önvédelem pedig kis hazánkban nem létezik.Hidd el nekem tudom milyenek a kis aranyos cigók.Sajnos szar környéken élek ahol sok van belőlük.A rendes cigány olyan ritka mint a fehér holló.Szerezz be valami kést.Vagy csinálj otthon egy bökőt borotvapengéből meg fogkeféből.ha felnőtt lennél még acélbakancsot tanácsolnék.Ha szemeznek veled ne nézz vissza,mert azt ingerlésnek veszi.Mindig nézz a hátad mögé és légy résen.ne feledd az utcán egyedül vagy!Senkire se számíthatsz.Ezt tapasztalatból mondom.Egy kósza járókelő se fog segíteni.Ha késsel mennek neked akkor kapd el azt a csuklóját amelyik kezében a kést tartja másik kezeddel a kést tartó kezének a könyöke mögé nyúlsz és azzal a kezeddel amelyikkel a csuklóját fogod teszel egy erőteljes nyomó mozdulatatot amíg egy reccsenést nem hallasz.Ilyenkor eltörik a karja a könyökénél.:)
18/28 anonim válasza:
Ja még egy tipp:tartsatok harci kutyát és taníttassátok be.
19/28 anonim válasza:
a tűztől félnek meg a víztől,vagy szerez katanát nem kell h igazi legyen, egy bovli is megteszi csak lássák ,h nagy és ,h simán ketté vágja xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!