Mit lehetne tenni a cigányok ellen?
nem tudom mi a konkrét problémád
vagy esetleg csak a saját frusztrációdat vetíted ki pont rájuk
nekem semmi bajom velük
semmit ...
Bár 2 városban is voltam eddig, ahol egyszerűen kipaterolták őket a város szélére és amolyan getto lett belőle, de oda nem csak fehér ember, hanem még a rendőrautó se mer bemenni ...
Végül is ez se rossz megoldás, csak akkor ezt kéne szorgalmazni ...
2 Inkább menj vissza Csodaországba.
Amúgy semmit,sajnálom,de el kell viselned őket,mint mindenkinek.Mi egy ilyen befogadó,kedves nép vagyunk.
Hülyén próbálták őket integrálni.
El kellene nyomni erőszakkal az eredeti kultúrájukat és rájuk erőltetni a magyart.
Ehhez megfelelő táborokat kellene létrehozni , amolyan átnevelő táborokat.Ahol pszichológia eszközökkel , ha úgy tetszik agymosással át lennének nevelve akár erőszakkal is.
A másik megoldás a deportálás lenne.Magyarország meg Szlovákia összedobhatna egy kis pénzt és el lehetne deportálni a nem megfelelő cigányokat.A putrisok , bűnözők lennének deportálva , könnyen ki lehetne deríteni hogy melyik az , egyszerűen utána kell nézni az adózásuknak.Ezzel a módszerrel a beilleszkedett cigányok ,nem sérülnének.
Hát ma történt, hogy a buszmegbe egy csapat 6-7 éves kis purdé cigány garázdálkodott. Felügyelő, puja nélkül persze. Kukát kiborították, káromkodtak, kővel dobálták egymást, a busz ajtaját csapkodták. Kissé meglepett, mert mint mondom max 7 évesek lehettek. Rajtam kívül még két nagyobb srác volt, akik megkérdezték tőlem, hogyha a busz alá löknék valamelyiket, tartanám-e a szám. Ezen jót nevettem :)
Amúgy erőszak kell ide. Mindegy mit mond a sok liberális fallosz, meg az értelmiségi barom. Elrettentő példa (egy cigány falu felgyújtása pompás lenne), vagy akár nyilvános erőszakos fellépés. Persze tudom, most rasszista vagyok mert "há a mí testvíreink nem is csináták sémi roszát, a mágyárók báncsák őket!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!