Mit lehet tenni a cigányok ellen? Ideje lenne cselekedni!
Figyelt kérdés
Ezt a kérdést azért teszem fel,mert már nagyon elegem van belőlük,épp az imént történt,hogy a téren lévő kukákból kipakoltak mindent,ami kellett nekik eltették,és a többit otthagyták szanaszét.Erre egy magyar csávó kiment kesztyűbe,és összeszedett midnent.Nagyon elkeserítőek már ezek a dolgok!2010. máj. 28. 17:28
1/33 anonim válasza:
a fokhagyma meg a szentelt víz távol tartja őket.
2/33 anonim válasza:
Semmit nem lehet tenni.
Ök uralják az országot.
3/33 A kérdező kommentje:
de mi magyarok,mért nem tudunk összefogni ellenük?
2010. máj. 28. 17:42
4/33 anonim válasza:
Mert a saját országunkban nincsenek jogaink.
A cigánynak több joga van mint nekünk.
Én utálom a cigányokat.
Miattuk tartunk ott ahol tartunk.
5/33 anonim válasza:
Hogy akarsz összefogni bárki ellen, ha még a szemetet összeszedni sem vagy képes másnak, pedig téged is zavar?
7/33 A kérdező kommentje:
szerintem te akkor ne ugass,ha itt se voltál,és nem is tudod mivolt:)miután láttam a fekákat szétdobálni a szemetet,és láttam őket elmenni,egy pali rá 2 percre lement,és össze is szedte.de ha nem szedte volna össze,igazad van,én se szedtem volna,bár kiváncsi lennék hogy te lementél volna e és kotorásztál volna e a kukába,meg körülette:)
2010. máj. 28. 18:09
8/33 anonim válasza:
A környékünkön, a VI. kerületben rengeteg ilyen kukatúró félcsöves van. Egy sem cigány... Most akkor mi legyen, irtsunk ki mindenkit, aki csóró? Én benne vagyok, de akkor tényleg mindenkit, ne cigányozzunk, aki nem tanult, ezért minimálbérért dolgozik, vagy nem is kap munkát és kínjában már a kukát túrja, annak annyi, kapjon halálbüntetést. Ettől mindjárt előrébb lenne az ország, ha ilyen nagy zsák sz@rt nem kellene a hátunkon cipelni. Nos?
9/33 A kérdező kommentje:
én most nem arról beszélek,hogy írtuskn ki midnen csövest.csak rákérdeztem hogy mikor jön el az az idő,mikor a talpunkra állunk,és teszünk valamit a cigányok ellen?!
2010. máj. 28. 18:27
10/33 anonim válasza:
Mármint hogy más tesz-e, gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!