Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni a cigányok...

Mit lehet tenni a cigányok ellen? Ideje lenne cselekedni!

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést azért teszem fel,mert már nagyon elegem van belőlük,épp az imént történt,hogy a téren lévő kukákból kipakoltak mindent,ami kellett nekik eltették,és a többit otthagyták szanaszét.Erre egy magyar csávó kiment kesztyűbe,és összeszedett midnent.Nagyon elkeserítőek már ezek a dolgok!
2010. máj. 28. 17:28
1 2 3 4
 21/33 pelgrim ***** válasza:
17%

Kedves kérdező,

Talán nem a kukába kellett volna tenni a dolgokat amire neked már nincs szükséged, jobb lett volna azoknak adni akik rászorulnak. Ebben az esetben a cigányoknak.

Nem gondolnád hogy még elkeserítőbb az, hogy valakinek a kukában kell turkálni, hogy talán éhségét csillapítsa ?

Tisztelet a magyar csávónak aki (talán szó nélkül) kiment kesztyűbe (lehet a cigánynak nem volt kesztyűje) és mindent összeszedett.

2010. dec. 1. 13:46
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Bereczky Máté válasza, 17:48

Igaz, nem ők adják maguknak. El vannak kényeztetve, kapják a sok segélyt és hülyék lennének dolgozni. A 22:09-es válaszolónak részben igaza van, eredetileg azért telepítették be őket, hogy dolgozzanak (ha jól emlékszem fegyverkészítés miatt, bár ez a része már nem rémlik). Mindezek ellenére nem lenne szabad így viselkedniük. Leírhatatlanul undorító amit művelnek. Egyszerűen már nem tekintem őket embereknek, csak valami férgeknek, akik ellen nem lehet mit tenni.

pelgrim válasza

Személyes tapasztalatból tudom, hogy nincsenek rászorulva. Igénytelenek és kész. Csak azért is kapnak valamilyen pénzt, hogy cigányok. Édesanyám barátnőjének a fia félig cigány (apai ágról), és mindenféle támogatást, segélyt kaptak amikor még itt éltek. Míg anyukám az 5 ezer forintnyi segítségért szaladgált mint a bolond, addig ők lazán megkapták a több 10 ezreket. Bár ők azért elég rendesek voltak (nem loptak, tanultak rendesen).

A putrikban, ahol csavarja az orrod a bűz, minden "lyukban" van egy plazma TV.

2010. dec. 1. 18:39
 23/33 Igaz magyar válasza:
100%

Sajnos Magyarországon törvényesen semmit, állami szinten védik az orkokat. Ha kutyád van azt megmérgezik vagy botra szerelt késsel leszúrják. Ha megkésel ugrik a cigány kisebbségi önkormányzat és ha nincs szerencséd akkor még TE kerülsz bajba, mert összevérezted a kését. A megoldást már a szlovákok megtalálták a magántulajdon védelmi törvényükkel. ( Szarva az orkok és az unió fejére. ) Nézzetek utána a neten, mióta bevezették 57 %-al csökkent a cigánybűnözés. Ez kellene nekünk is, kombinálva a német szociális törvénnyel. ( Nincs iskolában a gyerek, nincs segély, családi támogatás, stb., simán hagyják éhezni a felnőtteket. )

Mivel egy alapvetően kóborló népcsoportról van szó, nem ismerik el(fel) a társadalmi rendet, a többség tanulatlan, primitív. A gyerek ebben a közegben nő fel, ezt tekinti követendő példának. ( Ezt fejeli meg az, hogy a szaporulatból megélnek!! )

2011. márc. 26. 09:42
 24/33 Igaz magyar válasza:

Még ennyit a réti négerekről:

http://www.youtube.com/watch?v=4TS9of-rutw

2011. márc. 26. 10:14
 25/33 anonim válasza:
Semmit.Már szerintem többen vannak mint mi.Osztódással szaporodnak.Meg mindenki őket védi.Esetleg egy bomba jól jönne vagy fegyver:)
2011. máj. 5. 08:50
 26/33 anonim válasza:
Mind ismerjük AKI tudta a választ az ilyen broblémákra de az már régen volt és ma nincs kormány ami AZT véghezvinné.
2011. júl. 22. 22:32
 27/33 anonim válasza:
72%
csak magyarország volt képes befogadni ezeket a nomád köcsögöket,a szomszédos országokból mind mind gőzerővel dobálták ki ezt az ALJANÉPET! engem például általános suliban,hazafele,hátulrol leütött egy cigány,és elvette a telefonom,amin épp néztem hogy mennyi az idő,utána futottam úgy megruháztam hogy majd be szart.ÉN SEMMILYEN cigányirtásnak nem vagyok az ELRONTÓJA.
2011. júl. 29. 14:04
 28/33 anonim válasza:
47%
Hat mit tudsz tenni? semmit. Mert a Magyarok keptelenek osszefogni, es nem lesz olyan aki,,kiall, es hajlando lesz meghalni,, a tobbiert. Ez meg semmi, nagymamam 72 eves, es semmi baja azzal, h ha a ciganyok kukaznak. (mert nem mennek dolgozni, hanem inkabb elnek a segelybol). De felolem kukazzanak csak rakjak vissza!!!!!!!!!! Mert nagymamam 72 evesen osszeszedi utanuk.
2011. aug. 5. 20:41
 29/33 anonim válasza:
A ciganyok mindjart tobben lesznek mint mi. es ok beszelnek az elnyomasrol? Ugyan kerem! MIlyen elnyomas? minket nyomnak el! A politikusok, es a politizalok se fognak semmit tenni. Es tudjatok hogy miert? Mert mindenki fel a roma ,,allampolgaroktol,,. Nekem csak abbol van elegem, hogy felni kell toluk. Legalabb is a nagytopsegtol. DE MINDEGY ENGEM MAR NEM IS ERDEKEL. MINDJART ODAFOGUNK JUTNI, HOGY MIKOR KISSEBBSEGBEN LESZUNK, AKKOR A CIGANYOK, TELJESEN ELFOGLALJAK EGESZ MAGYARORSZAGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. aug. 11. 22:33
 30/33 anonim ***** válasza:
jöttök itt azzal hogy a cigányok mennyi segélyt kapnak... hol?? kitől?? van olyan hogy cigány segély? mert én dolgozom, de ha annyi segélyt adnak nekünk mint ahogy mondjátok , akkor holnaptól nem is megyek :D biztos azért borítják fel a kukákat mert ez a hobbijuk a kukázás. Véletlen sem azért, hogy a szemétből próbálják a megélhetést biztosítani..mert hát arra ott a lopás,rablás. El kell menni dolgozni, igen, 50ből 1 munkaadó alkalmaz romákat, eközé az 1 közé tartozom én is, 3éve semmi nézeteltérés nem volt köztünk. Mit lehetne tenni? Esélyt adni nekünk is . Nem belekényszeríteni a kukázásba ,lopásba ,rablásba. Cigány és Cigány közt is van különbség!Sokan szeretnének normális életet, csak az előítélet miatt nem kapnak munkát, ha nincs pénz nincs kaja, akkor elmegy lopni...ha nem megy lopni akkor elmegy kukázni...mondjuk igen, ha kiborítja akkor össze is szedhetné maga után a szemetet,ez jogos.
2013. jan. 24. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!