Mit lehet tenni a cigányok ellen? Ideje lenne cselekedni!
"GYŐZZÖN A JOBBIK, MINT A SPORTBAN."
Csak úgy szólok, hogy a Kedves Vona lehet eltüntetné innen a Zsidókat és a Cigányokat, de behozná helyettük az Iszlámot, amik 1000X rosszabbak náluk.
Google:
Svédország - Iszlám
Norvégia - Iszlám
Skandinávia - Iszlám
Én tudom mit lehet tenni ellenük, amit régen is.
Cigány Holokauszt, azzal nem lesztek előrébb ha fórumokon panaszkodtok. Attól nem változik semmi és attól se, hogy 2-3 ember elkezdi gyilkolni a Cigányokat. Ide tömeges akció kell. Addig amíg az ember fél gyilkolni, addig nem lesz változás. Jobbikra szavazgatás ide vagy oda, vagy kocsmában szónokolás vagy fórumozás. Ezek nem vezetnek sehova. Ha eleget legyilkolnátok a Kormány komolyan venné a Magyarok Cigányok elleni ellenszenvét és komolyan foglalkozna a dologgal.
32-es, te nem jutottál hozzá a napi adagodhoz, és most minden bajod van?
Kérdező, neked ez legyen az egyedüli problémád, hogy szemetelnek a cigányok. Nekem a belem kifordul, mikor az egyetemi tanár reggel megy a házunk előtt és krákog és nagy csulát köp a járdára, meg az orrát fújja lövöldözős módszerrel. Na ezt nem tudja összeszedni se magyar csávó, se cigány.Aztán még soha nem írtam ki kérdést, hogy mit lehet tenni az egyetemi tanárok ellen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!