Mit lehet tenni a cigányok ellen?
Engem egyszer 7 en néztek sokat, reggelente meg úgy általában szünetben
Tudtam már előre hogy lesz balhé mert beakartak törni, látták a fülemen hogy birkózok, nem vártam meg bunyó lesz, hanem viperával és egy maroknyi rugós késsel jártam suliba
Nekem kerülni kell a balhét mert kizárnak az egyesületből, szerencsére mikor dumáltak nekem hátranyúltam a zsebembe, és kivettem a kést utána, megkérdeztem mi a gondjuk velem
Ennyit válaszolt az egyik: "Jól van állj le te hülye, a másik mondta neki gyere hagyjad már
Öcsi ezért legyen nálad valami, mert írásodból láthatóan nem tudsz jobban verekedni náluk, még bevallom én sem mehetnék nekik hiába belém kötnek
20/F
Ezek ellen sajna semmit nem tudsz tenni.Talán felnyomhatod a rendőrségen, de akkor sem fog komolyabb büntetést kapni.Ismerős a helyzet, én anno pont ezért kezdtem el karatézni.Egyszer kiskoromban ketten rám jöttek és úgy összevertek hogy majdnem kórházba kerültem.. aztán úgy 2 év múlva mit ad Isten ugyanazzal a két sráccal találkoztam.Megismertek.Megint meg akartak verni de nem jött össze.Az egyiknek betörtem az orrát a másikért mentőt kellet hívni.
Szóval iratkozz valami kűzdősportra.ÉS bocsi a nosztalgiáért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!