Mikor tesz már végre ez az idétlen kormány valamit a kábellopások ellen? Szinte minden reggelre ellopnak a cigányok kábelt valahol, ami miatt egy csomót késnek a vonatok/hévek, nem is beszélve arról a rengeteg pénzről, amibe ezek kerülnek.
Egyetértek. De mit lehet tenni? Álljon tízméterenként egy rendőr a kábelek mentén?
Ha sikerül, elkapják őket. Más egyéb megoldás mi van?
Hát ez egy tipikus hülye megoldás.
Szerintem meg lehetne oldani, a színesfémkereskedőkkel együttműködve, vagy azokat állami irányítás alá tenni.
Mi az, hogy a cigány bevisz a méh-be mondjuk 100 méter kábelt, és azok meg átveszik? Mert gondolom ezt így csinálják....
Arra írtam, hogy van több normális cigány ismerősöm is.
Én nem vagyok cigány származású, de attól még az a véleményem, hogy nincs értelme általánosságban lenézni őket. Megjegyzem, ha látok velem szembe jönni egy csapat gypsyt, akkor nekem is rossz érzésem támad, és legszívesebben elkerülném őket.
Ezért nem látom értelmét annak sem, hogy miért lett lepontozva az első válaszom. Mert az természetes dolog, hogy minden fajnál vannak jó és rossz rossz emberek egyaránt.
Igen, részben erre.
Nem csak a cigányok lopnak, és én nem védem őket.
miért, ki lop még vasúti kábelt? o.O
mutass egy esetet, ahol nem cigány volt az elkövető. ez az ő népi szokásuk.
Elismerem, hogy a cigányokkal mindig is voltak problémák, sokat lopnak, és kerülik a munkát. Emiatt én sem nézek rájuk jó szemmel, és az is zavar, hogy sötét a bőrük.
Mégis, hozzánk egyszer fehérek törtek be. Ezért van meg eza véleményem.
Igen, ez teljesen világos. Nem csak a cigányok tudnak bűnözni, persze. Csak vannak olyan bűnözési fajták, amik kifejezetten rájuk jellemzőek: pl öregezés, kábellopás, késelés stb..
Csak az a gond, hogy a kérdés nem erre vonatkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!