A kormány mért nem csinál semmi sem a cigány bűnözés/túl szaporodás ellen?
Na, próbálok higgadt maradni.
1: Definiáld a cigánybűnözés fogalmát.
2: Nem a BŰNÖZÉS ellen kellene fellépni, amblokk?
3: Embereket korlátozni a szaporodásban had ne kelljen leírnom, kikre volt jellemző. Természetesen a segélyezési rendszer ésszerű átalakítása nem tartozik ide, bár én ez alatt azt értem, hogy a szegények kapjanak inkább, és ne alanyi jogon járjon.
Ez a kérdés már több száz év óta napirenden van, de kevés sikerrel, aminek az okairól szintén évtizedes, ha nem évszázados vita folyik.
Viszont nem látom a lehetőségét annak, hogy külön csak a cigányok szaporulatát csökkenthessék.
dubiis libertas
hol élsz drága barátom? gyere el egy szabolcsi faluba és meglátod,hogy: mi az a CIGÁNYBŰNÖZÉS és,hogy miért kell fékezni a SZAPORODÁSUKAT
"khmm, 2. válaszoló, szerinted hogy a rákomban tudnák felzárkóztatni a cigányokat?"
Miért szerinted hogy kell? Én nem tudom, de ez nem is az én dolgom. De nem értem, miért várod el, hogy a kormány megoldja ezt a problémát, ha te magad azt mondod, nincs rá megoldás.
utolsó válaszoló: nahát ez az! egy magam fajta kisember nem tud ezzel mit kezdeni, ezért kéne ezt a kormánynak megoldani...
a cigányok meg nem igazán szeretnének felzárkózni véleményem szerint, így nem lehet velük mit kezdeni, maximum ha csecsemő koruktól kezdve bent lakásos suliban élnének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!