MIlyen előnyugdíjasokat akar a kormány visszaküldeni a MUNKA VILÁGÁBA?
Nem egyértelmű szerintem sok embernek, hogy az összes előnyugdíjasra vonatkozik, vagy csak a korkedvezménnyel nyugdíjba ment rendvédelmi dolgozókra...
Most akkor egy 63 éves nőnek vissza kell menni dolgozni, mert 57 évesen igénybe vette a törvényadta előnyugdíjat? Mi van???
Tudom a különbséget a kétfajta nyugdíj között, de a jelenlegi tervezet szerint az előnyugdíjasokra is vonatkozik:-(
A Harrach ma azt mondta, hogy a bányászokat nem küldik vissza dolgozni...(bár én ezeknek nem hiszek, és ezúton gratulálok a sok %+)V=/!/ embernek (itt csúnya szavak vannak), aki a fideszre szavazott) itt az eredmény, tessék csodálni...
Második
visszamenőleg nem tudják, mert ha egy rendőr elment 40 évesen nyugdíjba, és 5 évig otthon vagy a kocsmában verte a répát, azt az 5 évet már ugye nem lehet meg nem történtté tenni.
Kedve kérdező!
Köszönjük szívből jövő gratulációdat. Ezt vártuk. Vagyis kicsit többet. De kezdetnek megteszi.
8:37-nek
Ne humoroskodjál, mert az olyan, mint te, intéztétek el azt, hogy most itt tartunk!
A fajtátokból sokan már beismerték a hibát, de az elvetemültebbek még tiltakoznak. Vagy nem merik bevallani, mekkora hülyeséget csináltak, vagy nekik így minden oké--> ti vagytok kevesebben, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!