MIlyen előnyugdíjasokat akar a kormány visszaküldeni a MUNKA VILÁGÁBA?
Nem egyértelmű szerintem sok embernek, hogy az összes előnyugdíjasra vonatkozik, vagy csak a korkedvezménnyel nyugdíjba ment rendvédelmi dolgozókra...
Most akkor egy 63 éves nőnek vissza kell menni dolgozni, mert 57 évesen igénybe vette a törvényadta előnyugdíjat? Mi van???
Szerintem pont itt van az ideje, hogy véget vessenek ennek a 4o évesen nyugdíjba vonulásnak. Már nem vagyok mai csirke, de még nem találkoztam olyan volt rendőrrel aki ne röhögne a markába emiatt. Élnek mint Marci Hevesen a loo-l4o-eFt-os nyugdíjból és mellette meg vagont járnak kirakni meg őrködnek itt- ott feketén. Hát nem igaz, hogy ezt nem látják át az emberek. Ledolgozott 25 évet, becsülettel./Sokan közülük nagyon keményen dolgoztak,/ gondolok itt az út széli ellenőrzőkre, vagy a sarki rendőrre. Csak, hogy nem szakadtak meg a sok munkába!, meg sokan a kaszálásba , amit persze saját zsebre vágtak.
A 3 műszakban járó termelő munkás meg rohadjon meg 62 évesen a gumigyárban pld.
A kérdező kommentje:
8:37-nek
A komment megírásának időpontja: ma 08:41
"Ne humoroskodjál,"
Te miből gondolod, hogy humoroskodni próbáltam? Szó sincs róla.
"mert az olyan, mint te, intéztétek el azt, hogy most itt tartunk!"
Én egyedül kevés lettem volna hozzá, de megtettem, ami rajtam múlt.
"A fajtátokból.."
Itt álljunk meg egy pillanatra. Ha különbözik is a pártszimpátiánk, én úgy gondolom, hogy egy "fajtához" tartozunk. Rád nézve sajnálatos, ha mégsem.
"sokan már beismerték a hibát, de az elvetemültebbek még tiltakoznak. Vagy nem merik bevallani, mekkora hülyeséget csináltak, vagy nekik így minden oké--> ti vagytok kevesebben, az biztos!"
Az már csak úgy szokott lenni, hogy választások után a győztes párt veszít a népszerűségéből. Mindig vannak örök elégedetlenek, akiknek semmi nem lenne jó.
De ha olvasgatnál közvéleménykutatásokat, akkor azért ebből messzemenő következtetéseket nem vonnál le.
Szerintem pont itt van az ideje, hogy véget vessenek ennek a 4o évesen nyugdíjba vonulásnak. Már nem vagyok mai csirke, de még nem találkoztam olyan volt rendőrrel aki ne röhögne a markába emiatt. Élnek mint Marci Hevesen a loo-l4o-eFt-os nyugdíjból és mellette meg vagont járnak kirakni meg őrködnek itt- ott feketén. Hát nem igaz, hogy ezt nem látják át az emberek. Ledolgozott 25 évet, becsülettel./Sokan közülük nagyon keményen dolgoztak,/ gondolok itt az út széli ellenőrzőkre, vagy a sarki rendőrre. Csak, hogy nem szakadtak meg a sok munkába!, meg sokan a kaszálásba , amit persze saját zsebre vágtak.
A 3 műszakban járó termelő munkás meg rohadjon meg 62 évesen a gumigyárban pld.
Évi 600-800 órás túlóra tleg nem megterhelő. 12-24 órás müszakok tényleg nem megterhelők. Bármikor berendelhető az ember, tényleg nem megterhelő. Ha vörösiszap van és azt se tudni hogy mérgező-e vagy sem, oda kell menni az embernek mer azt mondták, tleg nem megterhelő. Ezek mellett csomó ideje marad a rendőrnek a családjára, stb. Tök jó végüölis rendörnek lenni, azt nem értem, mindenki elmehet rendőrnek, ti nem mentetek, pedig lehetett tudni előre h korai nyugdij. AKkor most miér sírtok?
08:29
ez a teljesen, azaz a 80% feletti rokkantakra is vonatkozik azaz teljesen ki akarnak mindenkit dobni vagy csak az 50-80 % közötti leszázalékoltak vannak veszélyben és őket akarják "felülvizsgálni" soron kívül?
10:08-nak
Gondokodtam rajta, hogy egyáltalán méltó vagy-e a válaszomra, és úgy döntöttem, adok még egy esélyt Neked, hátha megérted, miről is írtam.
Igen, minden párt veszít a népszerségéből, ez így igaz. Egyetértünk. De azárt valljuk be, ebben az esetben nemcsak a "szokásos, belefér még" népszerűség csökkenésről van szó.
Nem is tudnám, nem is akarom az összes eddigi intézkedésüket itt felsorolni, de elég gáz, hogy
1. az első intézkedés a pálinkafőzéssel volt kapcsolatos (ez olyan fontos volt?)
2. második intézkedés határon túli magyarok állampolgársága (ez miért volt fontos? értem én, hogy ők is magyarok, nincs ezzel semmi probléma, de nem itt laknak, nem ide fizetnek adót, tb-t. nem velünk kellene foglalkozniuk először és majd ha nálunk minden pöpec, akkor jöhetnek a többiek...
3. adóváltozás, amivel mindenki jól jár.(csak a gyermektelen, kis jövedelműek veszítettek a nettójukból) és a szóvívő annyit mondott, milyen jól jártak ők is, hiszen egyszerű és gyors lesz az adóbevallás jövőre. És közben nem sült le a bőr a képéről! Tudod mit? Én csinálok 15 oldalas adóbevallást, csak ne vegyék el azt a havi 2-3 ezer forintomat!
4. Ezek mindenféle levelet küldözgetnek. Azt hiszik, majd elájulunk, mert megkérdeznek minket.
5. ki akarják küldeni az alkotmányt minden embernek? normálisak? mi pénz az? adják oda a kórházaknak, állatmenhelyeknek, gyermekétkeztetésnek, ha ilyen sok a felesleges pénze az államnak!
Nem is folytatom, felesleges ezen tovább izmozni. Aki érti az érti, aki nem, az tehet egy szívességet!
És még valami. Egyik párt híve sem vagyok! Mindenki tesz rosszat, jót! És el is ismerem, ha valami használható dolgot alkotnak, de nekik még nem nagyon sikerült. Ja, de igen. Visszajött a harmadik évre a gyes. Azt köszönjük!
15:25-re:
Korodra és nemedre való tekintettel visszafogott leszek.
Tulajdonképpen lesz@rom, hogy te mire tartasz engem méltónak, s mire nem. Továbbá engedtessék meg, hogy ne kelljen hálát éreznem, amiért miattam koptatod a klaviatúrádat, én sem várok hálát azért, hogy veszem a fáradságot és elolvaslak.
A tárgyra térve: meggyőzni nem fogjuk egymást, a vélemény meg szabad. Minden intézkedésnek vannak kárvallottjai, ez tény. Attól még lehet az az intézkedés hasznos, és a többség által támogatott. A demokrácia pedig a többség hatalma. Én nem beszélhetek a többség nevében, csak a magaméban, így csak azt mondhatom, hogy az utóbbi 1 év intézkedéseinek nagy részét támogatom, egy kisebb része pedig semleges számomra. Van, amit keveslek, viszont eddig semmit nem ellenzek. Az összkép mindenképp pozitív.
És hogy hozzád méltó módon zárjam: aki nem így gondolja, tehet egy szívességet.
Kinek pozitív, kinek negatív.
Az, hogy ezzel kapcsolatban kinek az értékrendje a helyénvaló, hagyjuk, mert az csak olaj a tűzre!
Fejezzük be, mert nem fogjuk egymást meggyőzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!