A magyarok miért utálják ennyire a négereket?
A kérdésem nem rasszista és nem is provokatív, csupán kíváncsi vagyok és indokolt válaszokat szeretnék.
Amikor valahol négerekről van szó mindig mondják, hogy menjenek vissza a fára, gyapotot szedni stb. Itt most legfőképpen azokra a négerekre gondolok akik dolgoznak (orvosok is) és normálisan tanulnak, élnek. Én nem vagyok rasszista de a romákra kifejezetten haragszom. Ők tettek érte, elég kimenni az utcára, főleg itt Borsod megyében. Eszméletlen. Bár jártam már sokszor Pesten és más nagyobb városokban ahol több a néger de még egy olyan esetet sem láttam ami arra utalna, hogy nem tudnak viselkedni. Lehet, hogy más országban, például Amerikában elfogadhatatlanul viselkednek, rabolnak, lopnak, gyilkolnak de nálunk nem. Ja és azon kívül a világ minden táján vannak normálisan élő, dolgozó négerek akikből a legjobb orvosok lesznek, mégis el vannak ítélve. Most megint csak a cigányokat tudom felhozni, hogy nekem is vannak normális cigány ismerőseim, de azért 10-ből 9 lop, csal, hazudik, a maradék 1 meg miattuk szív és akárhogy küzd, talán miattukbnem éri el a nagyobb céljait. Kíváncsi vagyok hány roma orvos van a Földön, nem tartom kizártnak sőt, de még sohasem találkoztam ilyennel, viszont négerrel igen. Mégis őket szólják le és nem az utolsó naplopó, analfabéta, alkoholista semmirekellőjét.
Szóval ez nem fér a fejembe, hogy miért bántják őket még olyanok is, akik életükben nem váltottak egy szót sem négerekkel. Főleg a fiúk. Gondolom azért mert a lányok egy része oda van a négerekért, valószínűleg sokan csak azért, mert aztaaa, úristen de különleges, most menő leszek. Vannak ám olyan is aki csak kedveli őket vagy csak egyet. De fiúk, először talán el kellene gondolkozni azon, hogy ennek vajon mi az oka. Az, hogy olyan lányok után szaladtok, akik után nem kellene, a normálisabbakat észre sem veszitek. Persze tisztelet a kivételnek! Mert akad az is!
Elmagyarázná valaki, hogy ennek a nagy utálatnak mi értelme van?
Ez a térkép nem jelent semmit, mert korrelál azzal, hogy hol milyen az oktatás színvonala. India és a muszlim országok is elég hátul vannak ezen a térképen, aztán érdemes egy pillantást vetni az ókori indiai matematikusokra, mérnökökre, a középkori arab tudósokra, utazókra, csillagászokra. Gyerekkorukban, amikor az ember fogékony és kialakulnak az értelmi képességei, na akkor esélye sincs ezeknek a gyerekeknek normális, minőségi oktatást kapniuk.
Szerinted a zsidók genetikailag felsőbbrendű faj vagy a zsidó kultúra és a zsidóság oktatáshoz való hozzáállása magyarázza a rengeteg zsidó Nobel-díjast és a zsidóság átlagban magas intelligenciahányadosát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!