A magyarok miért utálják ennyire a négereket?
A kérdésem nem rasszista és nem is provokatív, csupán kíváncsi vagyok és indokolt válaszokat szeretnék.
Amikor valahol négerekről van szó mindig mondják, hogy menjenek vissza a fára, gyapotot szedni stb. Itt most legfőképpen azokra a négerekre gondolok akik dolgoznak (orvosok is) és normálisan tanulnak, élnek. Én nem vagyok rasszista de a romákra kifejezetten haragszom. Ők tettek érte, elég kimenni az utcára, főleg itt Borsod megyében. Eszméletlen. Bár jártam már sokszor Pesten és más nagyobb városokban ahol több a néger de még egy olyan esetet sem láttam ami arra utalna, hogy nem tudnak viselkedni. Lehet, hogy más országban, például Amerikában elfogadhatatlanul viselkednek, rabolnak, lopnak, gyilkolnak de nálunk nem. Ja és azon kívül a világ minden táján vannak normálisan élő, dolgozó négerek akikből a legjobb orvosok lesznek, mégis el vannak ítélve. Most megint csak a cigányokat tudom felhozni, hogy nekem is vannak normális cigány ismerőseim, de azért 10-ből 9 lop, csal, hazudik, a maradék 1 meg miattuk szív és akárhogy küzd, talán miattukbnem éri el a nagyobb céljait. Kíváncsi vagyok hány roma orvos van a Földön, nem tartom kizártnak sőt, de még sohasem találkoztam ilyennel, viszont négerrel igen. Mégis őket szólják le és nem az utolsó naplopó, analfabéta, alkoholista semmirekellőjét.
Szóval ez nem fér a fejembe, hogy miért bántják őket még olyanok is, akik életükben nem váltottak egy szót sem négerekkel. Főleg a fiúk. Gondolom azért mert a lányok egy része oda van a négerekért, valószínűleg sokan csak azért, mert aztaaa, úristen de különleges, most menő leszek. Vannak ám olyan is aki csak kedveli őket vagy csak egyet. De fiúk, először talán el kellene gondolkozni azon, hogy ennek vajon mi az oka. Az, hogy olyan lányok után szaladtok, akik után nem kellene, a normálisabbakat észre sem veszitek. Persze tisztelet a kivételnek! Mert akad az is!
Elmagyarázná valaki, hogy ennek a nagy utálatnak mi értelme van?
Én nem utálom a négereket. Sőt egyik másik tisztességesebb mint egy magyar. Ismerek egy négert , elég jóban vagyunk és lány létemre nem vágok fel ezzel. Szerethető gyerek.:)
A városomba csak ő néger és egy vele nem rokonságban élő néger család. Ők is elég tisztességesek, jómódúak, semmi baj nincs velük. Nagyobb bajom van a cigányokkal...és egy kicsit a kinaiakkal. :(
Először is tisztázzuk: nem vagyok rasszista, se nacionalista. Bár büszke vagyok magyarságomra, mint oly sokan, hiszen intellektuális nép vagyunk, világszerte híres feltalálóinkkal, tudósainkkal, sportolóinkkal, stb. Bár számos, különféle népet szerte a világban érdekesnek, vonzónak találok.
Évszázadok óta a magyarok nem enyhén keveredtek két bizonyos néppel -más népekkel kisebb arányban, pedig az nem lett volna különösebb gond-, ezért ilyen alattomosak, klikkesedők, kiközösítőek. Szlávokkal nem tudom, milyen arányban keveredett a magyar, de általában véve semmiféle különösebb negatív tendenciát nem látok a szláv népekben, sőt, elég különfélék maguk a szláv népek is. Azért említem most a szlávokat, mivel velük keveredett a magyar, az utóbbi évszázadokban, de főleg két másikkal: németekkel és cigányokkal.
El kéne végre gondolkodni, hogy néhány évszázada idetelepedtek a német pirospozsgás parasztok, más néven svábok. Nagy részt ez az alattomosságra, kiközösítésre hajlamos agresszív faj, ami rontja évszázadok óta a magyar gént. Persze mivel a többség sváb-magyar, hazánkban, így "én leszek a rossz", h ki mertem nyitni a számat, mint MAGYAR KISEBBSÉG A SAJÁT HAZÁMBAN. Már bocsánat... (Mert hogy pár évszázada már több a sváb-magyar keverék Magyarországon, sajnos, mint aki legalább 75-80%-ban magyar, sváb gén nélkül.) Még a cigányok is elviselhetőek számomra, pedig találkoztam már balhés cigányokkal ,de rendesekkel is.
! Itt jegyzem meg: számos normális német ember akad -vannak külföldi német haverjaim is, és pici koromtól szeretek német zenéket is-, sőt, zsenik is vannak ezen "mérnök-nép" köreiben, de Magyarországon amelyik sváb esetleg zseni is, avval együtt sajnos -az esetleg zseni és a nem zseni- sváb:
KÉPMUTATÓ, KÉTSZÍNŰ, AKÁR ALAP NÉLKÜL IS REJTETTEN AGRESSZÍV, ALATTOMOS, KIKÖZÖSÍTŐ, MÉRNÖKIEN SZÁMÍTÓ. Itt az ideje szembenézni magatokkal, német parasztok, akik ilyen hajlamokat örököltetek, közben meg jár a szátok a háttérben: zsidóztok, cigányoztok, szlovákoztok stb, közben meg rontjátok a magyar nép hitelét, hiszen lassan már-már a nem sváb magyar is kezdi elhinni magáról: "hjah... a magyar nép már csak ilyen utálkozó, kiközösítő lett :( ...."
Neeem, nem, kérem szépen.. nem a magyar ilyen... a sváb ilyen!!! És van itt elég belőlük... még ha papíron magyar állampolgár is és magyarul beszél is.
! TISZTELET A KIVÉTELESEN RENDES, MÉGPEDIG LÉLEKBEN(!) RENDES sváboknak - mert ugye a LÁTSZATOT, na aaazt, azt nagyon megadja a képmutató sváb "übermensch", akinek titokban BEKÉPZELTEN hiszi önmagát...
(Tényleg ritka a rendes közöttük.)
Én kérek elnézést! (Még ha nincs is rá okom.)
Ráadásul a sváb összefog a képzelt ellenség ellen, de nem elég, hogy paranoiások és önmagukra végtelenül vakok, beképzeltek, de még egymás ellen is pszichés hadviselést folytatnak, ha épp nincs más ellenségképük....
Négerek? Nem tudom, mi a baj velük. Magyarországon nem látok semmiféle jellegzetes antiszocialitást négerekből, ha egészében gondolok rájuk. AZ USA-ban mindig is el voltak nyomva, persze h a gettókban kemény csávókká-csajokká kellett edződniük. De ebbe épp úgy nincs igazán belelátásom, mint legtöbbünknek, hiszen szinte csak hollywood-i filmekben látunk négereket.
Kiegészítés:
nem véletlen hajlamosak -többnyire titokban- ERŐS rasszizmusra (és részrehajlásra) a svábok: egyrészt mert übermensch-nek képzelik magukat, de a fő ok: ELTERELNI SAJÁT HIBÁIKRÓL A FIGYELMET.
Mint látható, TENDENCIÁKRÓL írok, nem determinálok egy népet se, még a svábokat se, magyarságomat se.
Én többször jártam már a Karib-szigeteken, ahol ugye négerek laknak...
Mentem a helyiek közé a "gettóba", de nem volt velük semmi gond, nagyon lazák és rendesek :) Bár mondjuk nem a munkamorál tükröződött róluk, meg elég szexmániások... :))
Egyébként ahogy a fehérekhez viszonyulnak, két változat van:
1. hát belőlük élünk, meg amúgy is, a fehér az fehér, jónak kell mutatkozni előtte ás rendesnek lenni vele..
2. hülye gyarmattartók elnyomtak minket évszázadokig, menjenek a fenébe (ez a ritkábbik!!)
Na, nekem az első barátnőm félig néger volt, az apja nigériai, az anyja magyar. Az apja egyébként neki is orvos volt. (Végül nem szakítottunk, hanem az apja ment Nyugatra, vitte a családot és elhidegültünk egymástól).
Amit megfigyeltem:
10-ből hat ember normálisan áll hozzájuk, ugyanolyan emberek, van köztük rossz-jó egyaránt.
10-ből kettő imádja, isteníti és keresi a társaságukat. Passz, hogy miért.
10-ből kettő pedig utálja őket. Érveket hoznak fel rá, hogy alacsonyabbrendűek, ezeket a hatalmas igazságokat meg a Metapédiáról és a Kurucinfóról szedik.
Azért az érveik csuklóból visszadobhatók:
A feketék sosem építettek ki civilizációkat.
HAZUGSÁG
Afrikában négyféle civilizáció is kiépült.
Az egyik a keresztény, ez a legkisebb és a legrégebbi.
Afrikai kereszténység=Abesszínia (a mai Etiópia).
Még a római időkben keresztelkedtek meg, a kopt kereszténséget vették fel. Európai stílusú egyházat szerveztek, európai stílusú uralkodóházak vezették az országot, kőerődök, városok épültek. Kereskedni kezdtek, előbb az arabokkal, majd Bizánccal. Ezer év múlva, a brit gyarmatosítókat is megfutamították, még foglyokat is ejtettek, Benito Musslini előtt senki nem igázta le őket.
A második a muszlim, ez volt a legelteredtebb, gyakorlatilag keresztben a kontinensen a mai Szomáliától, Afrika szarvától, a mai Nigériáig, a Niger folyó torkolatáig. Erős arab hatás érződött rajtuk, írástudók voltak (az arab írást ismerték), oktatás folyott náluk (Korán-iskolák), bíráskodás (kádik, Sáriá bírók által), emellett ezer szálon kötődtek az arab világhoz, északról arab, délről fekete kereskedők találkoztak "középen", több tízezres metropoliszokban, amiket kiépítettek. A legismertebb Timbuktu, a fénykorában több tízezres nagyváros volt, mecsetekkel, iskolákkal és óriási piactérrel, ahol a tevétől a kakaóig minden gazdát cserélt.
Aki a dologra behatóbban kíváncsi, annak javaslom, hogy mélyedjen el a Szongai (Szongáj) Birodalom történetében, Fekete Afrika valaha fennállt legerősebb és legfejlettebb (muszlim) birodalmának történetében.
A harmadik az, akik talán a legérdekesebbek és a legkevesebbet tudunk róluk, ők a Fekete Afrikai Animista Civilizációk.
Az ókor óta léteztek ott civilizációk, viszont sosem tudtak átkelni a Száhel-övezeten, ami még az európaiaknak is nehezére esett-így elvágta őket a mediterrán (keresztény-muszlim) kultúrák fejlődésétől). Ez még nem jelenti azt, hogy fejletlenek lettek volna!
Nkuwu Nzinga, aki a keresztségben a Joao nevet kapta a portugál misszionáriusok által, már 1500 előtt egy roszágot kormányzott, a mai Kongó területén, fővárossal és közigazgatási egységekkel, kereskedett a szomszédokkal, hadserege volt.
Szváziföld és Burundi története is az európaiak előtt kezdődik, kormányuk volt, nemességük, hadseregük, adórenszerük, háborúztak kereskedtek.
A helyzetük némileg hasonló a Dél-Amerikai civilizációkhoz (maják, aztékok, inkák, toltékok, olmékok), őket egy óceán választotta el a világ többi részétől, a feketéket egy sivatag, így teljesen új vonalon indultak el, majd mindketten eltűntek a gyarmatosításban.
Ez nem jelenti azt, hogy fejletlenek lettek volna! Ezek a képek az európai emberek ELŐTT (!!), a 11. században épült Nagy-Zimbabwe fővárosának romjairól készültek:
Ezek után mondja bármelyik neonáci, hogy a fejletlen niggerek nem építettek ki semmit és az európaiak előtt csak sárkunyhókban éltek. Közkedvelt tévedés, akarom mondani HAZUGSÁG. Ezek több emelet magas kőtornyok és erődök. Európai először a 19. században látta ezeket a romokat, feketék építették őket, külső segítség nélkül.
A negyedik civilizáció érdekes, Madagaszkáron alakult ki, keletről a mai Mozambikból bantu kereskedők (!) hajóztak át (!!) Madagaszkárra (a primitív niggerek...), keletről a mai Indonéziából érkezett hajósok szálltak partra, a sziget másik oldalán.
A madagaszkári kultúra is egy fura keveréke az afrikainak és a délkelet-ázsiainak, a madagaszkári nyelv is inkább rokon a malájjal, mint bármelyik afrikaival, ők is építettek sokmindent a történelmükben, szó sincs arról, hogy a "négerek mindenütt csak a sárkunyhókig jutottak", ahogy a múltkor vitáztam egy neonácival. Legalább megtudtam, hogy zsidó vagyok :-)
Amik még közkeletű (téves/HAZUG) érvek:
"Szerinted mit csinálnak otthon?Szülik a sok gyereket a semmire,halálra éheztetik egymást és elvárják a világtól,hogy segélyezze őket."
HAZUGSÁG
Az európai ember tömi őket segéllyel, maguktól dolgoznának. Érdemes megnézni, hogy Kína egy jüan, egy fillér segélyt nem vitt Afrikába, viszont rengeteget befektetett, építkezéseket, gyárakat. A lusta niggerek mindenütt nekiálltak dolgozni, ahol a kínaiak teremtettek munkahelyet.Nincs munka, éhezés van, meg AIDS, te mi a f@szt csinálnál nagyokos? Hozzák az európaiak a segélyt, megzabáljuk. Akarom mondani, az európai segélyek 70-80%-át a helyi vezetők ELLOPJÁk, el sem ér a szegényekhez. Érdekes, ahol a kínaiak BEFEKTETTEK, ott a helyiek munkába álltak és megindult felfelé az életszínvonal. Nézz utána.
Ott van például a Közép-Afrikai Köztársaság, a lakosság közel száz százaléka fekete ("lusta nigger"), a munkanélküliség meg alig nyolc százalék. Ennyire nem akarnak dolgozni. Az más kérdés, hogy a civilizált Európa úgy szétlopta őket, hogy az átlagfizetés 10-20 dollár, a gyerekek jó részének pedig lehetősége sincs iskolába járni így analfabéta.
A másik, hogy imád mindenki Dél-Afrikával példálózni:
"Miután a Dél-Afrikai köztársaságban megszűnt az apartheid és a gonosz fehér ember elment, az uralmat meg átvették a négerek, alig 20 év alatt az ország színvonala lecsökkent a Svájchoz közeliről egy rendes afrikai országéra. Úgyhogy szerintem ez épp elég bizonyíték arra, hogy olyanok, mint a romák (magyarul van köztük rendes, de valahogy mintha az lenne a kivétel.)"
Ez a lehető leggusztustalanabb hazugság, amit a neonácik emlegetnek. Attól, hogy én holnap építek egy falat Borsod, Nógrád, Szabolcs és a Nyócker köré, attól nem lesz jobb itthon a közbiztonság, csak szépen besöpröm a gondokat a szőnyeg alá. Az apartheid Bantusztánokba zárta a feketéket, ahonnan csak útlevéllel jöhettek ki és minimális mezőgazdasági munkát végeztek, amihez nem kellett képesítés. A fehérek élték a nagyvilág, Eerópai életüket, miközben tökig eladósodtak, évről-évre növelte az apartheid Dél-Afrika az adósságállományát.
1994-ben kinyitották a gettókat, elszegényedett, analfabéta négerek jöttek elő a patkányfészkekből, akik annyit tudtak, hogy a fehérek tehetnek erről.
Közbiztonság lent, szociális állapotok lent, fehérek elleni erőszak az egekben, kit ért ez meglepetésként?
Arról már nem szól a fáma, hogy mi van 1994 óta.Az analfabétizmus csökken, a közbiztonság javul, a munkanélküliség csökken.
Mondhatnám, hogy még mindig nem éri el az apartheid szintet, csak ez vaskos csúsztatás, ha letakarom az ország legrondább részeit és a nagyvárosi fehérek életét veszem alapul az annyira hiteles, mint a Rózsadomb alapján megállapítani a magyar átlagot.
Akár tetszik, akár nem, de Dél-Afrika fejlődik, tagja a BRICS-nek, Afrika legnagyobb, legerősebb és leggyorsabban fejlődő gazdasága, ki fognak törni.
Ja hogy az ottani fehérek? Nekik daloltak. Olyan mint Izrael-Palesztina, vagy Észak-Írország. (Legalább) száz év ellenségeskedés garantált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!