Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Naturizmus - szégyenlősség....

Naturizmus - szégyenlősség. Szerintetek milyen korban a legszégyenlősebb egy kamaszfiú?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy már kiskora óra minden nyáron naturista campingekben nyaralunk, és eddig sose volt gond, hogy részt vegyen minden naturista rendezvényen, evezős túrán, sportjátékokon, bármin, és nyilván nemtől függetlenül, soha nem jelentett ez neki problémát.

Idénre is leszerveztük, de aztán közölte, hogy ő inkább mégse jönne, mert milyen ciki a lányok előtt, és most gondban vagyunk. Szerintetek érdemes erőltetni vagy ez olyan dolog, ami átmeneti, aztán majd elmúlik?

A fő gond pedig az, hogy emiatt tényleg mindent át kellene szerveznünk, ugyanis szinte egyik natúrcampingben se tűrik el, hogy egy fiú fürdőnadrágban legyen.

Én megértem, hogy kamasz, na de vannak fiúk az ő korosztályából is, egész kicsitől az egész nagyokig, mindenki, és ők miért nem szégyenlősek akkor?

Mi a véleményetek? Esetleg van valaki hasonló helyzetben?

2013. máj. 22. 13:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én meg abban a korban nagyon vágytam hogy egy közeli barátom esetleg osztálytársammal összefussak ilyen helyen, mert ott ő is meztelen lesz, meg mert össze kovácsolja a barátságot a hasonló "hobby" :-)Amúgy 12 és 18 év között a leg szégyenlősebbek a fiuk, és tényleg csak a változás miatt mert hirtelen hosszabb lesz az a szerv és nagyon sokszor még annál is...hm hosszabb. De inkább álljon neki fel a nudin, mintsem hogy gatyában legyen egész nap dacból.
2013. máj. 23. 16:51
 12/17 A kérdező kommentje:

na igen, az ismerőseink is ezt a megközelítést mondták, azaz hogy a dacnak nem szabad engedni, mert csak rosszabb lesz. Hát tényleg nem tudom. Ők is azt mondták, hogy semmi extra nincs abban, ha merevedése lesz, és szokja csak meg hogy az is természetes dolog.

Jó kérdés, most mennyire hagyjuk, mennyire engedjük avagy fogjuk keményen...

2013. máj. 23. 17:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem hajlandó pucérkodni, akkor maradjon otthon egyedül. Néha látok kinn naturista családokat és a gyerekeken ott a gatya. Akkor ha ragaszkodik ehhez, nem ott a helye és kész.
2013. máj. 24. 23:27
 14/17 A kérdező kommentje:

hát nem tudom, ti merre jártok, mert a legtöbb helyen nem tűrik a ruhát, a fiúkon semmiképpen. egyszerűen szólnak érte, ha valakin látnak és választhat vagy kimegy vagy marad de akkor leveszi. sőt, az olaszoknál nagy divat, hogy a bejáratnál le kell adni a ruhákat és ott akkor 2-3 hétig nincs semmi, probléma megoldva. bolt, étterem stb, minden van a campingen belül.

Azóta kiderült, hogy az unokatesója előtt szégyenlős (ő 19 éves), és mekkora égés ha merevedése lesz előtte. na de sokkal nem jutottunk előrébb, bár szinte minden naturista társunk azt javasolja, hogy ne engedjünk a gyerek dacának, mert ez akkor sosem lesz jobb, és csak egyszer kell észhez térnie. viszont ha most nem, akkor ez így is marad.

Tehát kérdéses a dolog, de a nyár közeleg vészesen.

2013. máj. 25. 12:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Csak magyar helyeken jártunk még, olaszoknál úgy látszik jobban meg van szervezve :-)
2013. máj. 25. 14:22
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Kamasz korban pláne érthető, hogy zavarja, hogy kvázi bizonyos gondolataiba beleláthatnak mások - aggódhat, hogy amikor feláll neki, olyankor mások sejthetik, h mi miatt... Pl. kamaszkorban a legtöbben -természetes módon- azt is szégyenlik, h kibe szerelmesek, ha még csak plátói szakaszban van. Na most, ha még ismerősei is lesznek ott, mondjuk, Gizike előtt, aki nem vonzza, valószínű nem lesz merevedése, míg Katika előtt, akibe TITOKBAN szerelmes, vagy tetszik neki, előtte meg lesz merevedése... a kamasz kor részbe na titkolózás kora. Ezt meg kell érteni.

KÉT KÉRDÉS: én is próbáltam naturizmust, de olyan helyen, ahol bármikor lehet ruha bárkin.

Amit nem értek: a ti szigorúan ruhamentes övezetetekben

Mit tesztek, ha épp fáztok, pl váratlanul vihar jön, vagy bármi miatt hirtelen lehűlés?

Mit tesznek az éppen menstruáló nők, lányok? Lógó cérnával mászkálnak a lábuk között??

2013. máj. 26. 10:11
 17/17 A kérdező kommentje:

de tényleg csak kicsit próbálhattad a naturiuzmust, ha ilyeneket kérdezel :)

tehát

1, a nőknek olyankor engedélyezve van de akkor is csak alsó. ha már 1 hétnél tovább látnak valakin ruhát, az gyanús és bizony rászólnak.

2, nyáron, főleg déli helyeken én eddig talán egyszer voltam úgy, hogy úgymond "rossz idő" lett, de ez is csak a kánikulához képest "rossz", na de lényeg, hogy ilyenkor persze fel lehet öltözni.

3, tudod arra vannak kiakadva, hogy ha egy naturista telepre (általában fiatal fiúk) bejönnek úgymond élvezkedni és persze ők a világért se vennék le a fürdőnacit. ilyenből viszont már láttam pár botrányt, és mindig az lett a vége, hogy vagy elhúznak de gyorsan vagy leveszik, és az én általam látott esetekben mindig le is vették aztán megnyugodott mindenki.

4, aztán igen, értem én amit írsz, csak hát tudod naturista szemmel az is naturista dolog (mármint a természetességet értem alatta), ha egy fiúnak feláll. Nem egyet és nem kettőt láttam már ilyet, korábban írtam, hogy már arra is volt példa, hogy egy egész focimeccset kvázi álló szerszámmal játszott le egy srác, mert végig merevedése volt szegénynek, de látod az ő fejében nem fordult meg, hogy ez baj lenne, és simán nem érdekelte az egész. nem foglalkozott vele és kész. na ilyen okok miatt voksolnak natúr társaink arra, hogy nem szabad teret engedni a szégyenlősségnek, hanem fogadja el azt is, tanulja meg hogy az is természetes, aztán már jövőre az is lesz, de ahhoz most nem szabad engedni, hogy emiatt elforduljon az egésztől.

Értem én hogy Gizike meg Katika, de hidd el, rengeteg fiatal van ott az ő korosztályából is, másrészt tényleg meg kéne tanulnia elfogadni magát természetesként, na meg ezzel a jelenséggel sincs tehát egyedül. Egy idő után a kutyát se érdekli 1-1 álló szerszám, aki már kellően naturista szellemben nevelkedett fel. Ez nem szexről szól, hanem a természetességről. Nagy különbség azért ...

2013. máj. 26. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!