Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a mai fiúk szégyenlősek és nem mennek oda a lányokhoz?
Mert a legtöbb mai lány egy felszínes, divatmániás gyökér. Akárki akármit mond, olyan a külső, mint a belső.
A normális lányokhoz amúgy oda szoktunk menni.
18/f
Az a gond az ilyen esetekben, hogy a pasik akik félénkebbek nem mernek kezdeményezni azok nem is fognak később sem.
És ezt ugye a nő látja is!
Namármost, van olyan hogy ezért nem jönnek létre szép boldog kapcsolatok, mert a nő meg makacs és nem képes csak 1x félretenni azt a büszkeségét. Mert ha kezdeményezne ki zudja mi lehetne még....de ha nem akkor ki tudja mit halasztanak el...
4-es: Tegyük fel, hogy egyszer félreteszem a büszkeségem (bár ez nem büszkeségi, hanem elvi kérdés nálam, de tök mindegy) és kezdeményezek, összejövünk, minden happy. Egyszercsak megtámadnak az utcán vagy valaki nagyon csúnyán beszól. A pasim, aki attól is fél, hogy odajöjjön hozzám, majd gondolod, hogy megvéd? Nem, mert ilyen helyzetben is nyuszi lenne.
Egy pasi legyen tökös, ez a ti privilégiumotok, tessék élni vele. És ha az adott lány kikosaraz, akkor vond meg a vállad, és keresd a következőt.
7-eske!
Ez sokszor nem függ ám össze!
Más dolog kiütni valakit és más dolog egy lányhoz odamenni aki tetszik a pasinak.
Egy nő mindig más.
Egy kickboxer világbajnok is lehet gondban a nőkkel!
Ismerek egy párat, és történetesen semmi problémájuk a csajozással. És a dolog nyitja ugyanaz: van önbizalmuk, van kiállásuk.
Másrészt ezt már egy másik kérdésnél leírtam: én nem vagyok az a tipikus emancipunci, amit "tipikus női szemléletmódnak" neveztek. Én úgy vagyok vele, hogy akkor kelljen nekünk az egyenjogúság, ha a bányában is kvótát akarunk szerezni. Egyszerűen csak vannak tipikusan női és tipikusan férfi szerepek, és ne akarjuk elvenni egymásét. Ti nem szültök gyereket, én meg nem kezdeményezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!