Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért van az hogy a mai fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy a mai fiúk szégyenlősek és nem mennek oda a lányokhoz?

Figyelt kérdés
Megértem hogy szégyenlősek, mert én is az vagyok, de akkor mért mondják egyfolytában hogy milyen rossz hogy nincsen barátnőjük? Ha meg egy lány menne oda egy fiúhoz akkor meg arra azt mondják az emberek hogy a mostani tizenéves lányok felborítják a "szabályt" mert a fiúknak kell kezdeményezniük....ez mi?

2013. máj. 9. 20:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
70%
Ki mondta, hogy a fiúnak kell kezdeményezni? Ez nem a középkor...
2013. máj. 9. 20:31
 2/22 anonim válasza:
75%
sajnos ez generációs probléma... kezdenek felcserélődni a szerepek és ez nagyon nem jó... legalábbis szerintem. 16 éves lány vagyok és én pl elvárom, hogy a fiú kezdeményezzen, hívjon randira stb. szerintem ez lenne a normális, én sosem tudnék nyomulni.
2013. máj. 9. 20:32
 3/22 anonim ***** válasza:
69%

Mert a legtöbb mai lány egy felszínes, divatmániás gyökér. Akárki akármit mond, olyan a külső, mint a belső.

A normális lányokhoz amúgy oda szoktunk menni.

18/f

2013. máj. 9. 20:38
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Az a gond az ilyen esetekben, hogy a pasik akik félénkebbek nem mernek kezdeményezni azok nem is fognak később sem.

És ezt ugye a nő látja is!

Namármost, van olyan hogy ezért nem jönnek létre szép boldog kapcsolatok, mert a nő meg makacs és nem képes csak 1x félretenni azt a büszkeségét. Mert ha kezdeményezne ki zudja mi lehetne még....de ha nem akkor ki tudja mit halasztanak el...

2013. máj. 9. 20:42
 5/22 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, minek jönnek ezzel az emancipációs maszlaggal. Komolyan többször hallom már ezt pasitól, mint nőtől.
2013. máj. 9. 20:44
 6/22 anonim ***** válasza:
35%
Ti tettétek ezt velünk !
2013. máj. 9. 20:45
 7/22 anonim ***** válasza:
70%

4-es: Tegyük fel, hogy egyszer félreteszem a büszkeségem (bár ez nem büszkeségi, hanem elvi kérdés nálam, de tök mindegy) és kezdeményezek, összejövünk, minden happy. Egyszercsak megtámadnak az utcán vagy valaki nagyon csúnyán beszól. A pasim, aki attól is fél, hogy odajöjjön hozzám, majd gondolod, hogy megvéd? Nem, mert ilyen helyzetben is nyuszi lenne.

Egy pasi legyen tökös, ez a ti privilégiumotok, tessék élni vele. És ha az adott lány kikosaraz, akkor vond meg a vállad, és keresd a következőt.

2013. máj. 9. 20:46
 8/22 anonim ***** válasza:
80%
Az egyenlő jogok bezzeg kellenek, de az ilyen kellemetlen kötelességek nem... jellemző női szemléletmód.
2013. máj. 9. 20:48
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

7-eske!

Ez sokszor nem függ ám össze!

Más dolog kiütni valakit és más dolog egy lányhoz odamenni aki tetszik a pasinak.

Egy nő mindig más.

Egy kickboxer világbajnok is lehet gondban a nőkkel!

2013. máj. 9. 20:51
 10/22 anonim ***** válasza:
79%

Ismerek egy párat, és történetesen semmi problémájuk a csajozással. És a dolog nyitja ugyanaz: van önbizalmuk, van kiállásuk.

Másrészt ezt már egy másik kérdésnél leírtam: én nem vagyok az a tipikus emancipunci, amit "tipikus női szemléletmódnak" neveztek. Én úgy vagyok vele, hogy akkor kelljen nekünk az egyenjogúság, ha a bányában is kvótát akarunk szerezni. Egyszerűen csak vannak tipikusan női és tipikusan férfi szerepek, és ne akarjuk elvenni egymásét. Ti nem szültök gyereket, én meg nem kezdeményezek.

2013. máj. 9. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!