Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a mai fiúk szégyenlősek és nem mennek oda a lányokhoz?
Mindenkinek vannak elvei. Nincs ezzel semmi baj. Te így gondolod akkor te így gondolod.
Te lehet h a halászlébe belerakod mindig a hal fejét mert azt úgy kell, én meg lehet hogy nem.
"felborítják a "szabályt" mert a fiúknak kell kezdeményezniük"
Ez hülyeség... nem kell, hanem illik! Nincs ilyen szabály!!
Azt meg nem tudom, hogy miért van a félénkség... :/
nem enged a pszichológiai programunk :D de én baráti társaságban találok bnőt vagy netről
f19
"Az egyenlő jogok bezzeg kellenek"
Vissza a nőket a konyhába és a gyerek mellé!
18/f
Én régen mindig kezdeményeztem fiúként, de már elegem lett, hogy a lányok folyton kritizáltak, hogy jaj de hülye duma, jaj miylen külső, elegem lett és azóta nem kezdeményeztem egyszer sem, ha annyira okosak és kritizálni tudnak akkor majd kezdeményeznek ők!
Azóta már rám talált az igazi, és még csak hajkurásznom sem kellett :)
20:46
Attól még mástól nem fél, a szociális félelem nem egyenlő midnen mással, ez kb. olyan mintha azt mondanád: ez a férfi nem szereti a kávé ízű fagyit, jó akkor az összes többit sem szereti, vagy ha pl. valaki fél a pókoktól attól még az összes többi állattól miért félne? Nagy hülyeség, nekem ilyen demagóg nő sosem kéne aki ennyire beszűkült tudatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!