Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok kimondták, hogy egyikőjüknek sem kéne olyan testi adottságú, mint amilyen én vagyok, akkor nekem igaz semmi értelmem lányokhoz még szólnii sem? Ha ők nem kedvelnek, akkor én miért jó pofizzak nekik?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 21:45
1/10 anonim válasza:
Én nem azért társalgok a fiúkkal, hogy jópofizzak.. Feltételezem alapvetően te sem ezért keresed a nők társaságát.
Egyébként milyen testi adottságokról beszélsz? Te meg vagy elégedve önmagaddal?
22N
2/10 Christiano Ronaldo válasza:
Nem ilyenkor a kritikát elfogadod, motivációnak használod, és megkeresed a hozzád legközelebb eső konditermet.
Ha kicsit messzebb van az se baj, a gyaloglás jó bemelegítés.
Ha elzárkózol a nők elől fiatal korodban, lehet hogy később a pallos rossz oldalán találod magadat!
3/10 anonim válasza:
Ezt a Föld minden nője közölte veled? Kétlem.
4/10 A kérdező kommentje:
Meg sem kell szólalniuk, egy nézésből látom, hogy ennek se kellek, meg rondának tart.
2013. ápr. 15. 21:57
5/10 anonim válasza:
Pedig ennél sokkal fontosabb, hogy egy idióta vagy. Esküszöm amikor itt olvasgatok olyan érzésem van mintha az egész ország szörnyszülöttekből állna. Mi a testi adottság ami kizárja, hogy csajod legyen?
6/10 A kérdező kommentje:
Ja, persze, mert tapasztalatot osztok meg, én vagyok a gonosz szörnyeteg. Olyan rondának tartanak, hogy még haerkodni sem akarnak velem, pedig én már elfogadtam volna, ha csak barátk lehetünk, de nem úgy utasítanak el, mintha valami leprás, fertőző lény lennék.
2013. ápr. 15. 22:24
7/10 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok, mint te, bár szerintem klasszisokkal rondább vagyok. Ha egy lány meglát engem, mindjárt kiül az arcára az undor. Gyakorlatilag nincs olyan részem, ami legalább egy kicsit is elfogadhatóan nézne ki. Abszolút ronda vagyok és torzszülött. Ilyenkor meg kell barátkozni a gondolattal, hogy soha sem lesz senkid, és magányosan fogod leélni az egész. Minél előbb belátod ezt, annál kevésbé lesz fájdalmas.
8/10 Pixi3 válasza:
Én azert itt a sok emostol elfogadnek egy kepet kivancsi vagyok miert ostorozzak magukat ennyire
9/10 A kérdező kommentje:
8-as, engem a lányok ostoroznak folyamatosan. Ha az emer olyanokat kap a lányoktól, hogy hogy nézel ki, mekkora orrod van, meg milyen csúnya vagy, ne is merj még egyszer rám írni, akkor igencsak elkenődik és megutálja a női nemet a csajozáshoz sincs már kedve, ha úgyis minden csaj undorodik tőle.
2013. ápr. 16. 13:25
10/10 anonim válasza:
8: Szintén ugyanaz van nálam, mint a kérdezőnél. Akárhány lánynál is próbálkozom, mindig csak azt kapom meg, hogy ronda. Ha kimegyek az utcára, az embereknek kiül az undor az arcára. Rettenetesen rémségesen ocsmány vagyok, ezt kár is lenne tagadni. Ezek a tények, és nem önostorozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!