Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg egyre és egyre szégyen...

Tényleg egyre és egyre szégyenlősebbek a mai fiatalok? Főleg tizenévesek?

Figyelt kérdés

Állítólag vannak tanulmányok és statisztikák is, hogy az egyre fiatalabb korosztályok egyre szemérmesebbek, de most már olyan szinten, hogy inkább képesek egy kemény edzés után is vagy boxerban tusolni vagy egyáltalán nem tusolni, és izzadtan ülni végig a napot, de akkor se vetkőznek le a társaik előtt. Ez igaz?

Kérdezném, hogy mennyire vagytok szégyenlősek? (kort is írjatok légyszi!)

Tényleg ekkora szakadékok vannak a korosztályok között ebben?

2012. okt. 27. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Szégyenlősek? A nők cicanaciban flangálnak. Nekem még az tanították, hogy az szoknya/nadrág alá való. A dekoltázsokról meg miniszoknyákról már ne is beszéljünk.
2012. okt. 27. 18:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Ez igaz, de másrészt meg olyanokat hallok, hogy edzés után este inkább nem tusol, csak hogy nem ám meglátja a társa a kukacát, és úgy megy haza klassz izzadtan, és stb. Kollégiumból is meséltek olyat, hogy volt aki külön fürdőnacit vitt erre a célra, mert azt mondta, hogy ő ugyan mások előtt nem veszi le.

Hát érdekes ...

2012. okt. 27. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Helyesebben szólva egyre szélsőségesebbek. Van, aki teljesen kicsapongó, van, aki teljesen visszahúzódó.
2012. okt. 27. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:

hát nem tudom,én tesi órán mindig bementem a mosdóba átvenni a cuccom,mert mindenki ott méregette egymást..

én egy rakat sznob lánnyal járok iskolába és igaz hogy nem vagyok dagadt de mégsem szerettem volna fehérneműben előttük mászkálni.Kissé megalázónak és kényelmetlennek tartottam a helyzetet.16/L

2012. okt. 27. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:
56%

Ezen mi a furcsa? Egy kamasz manapság inkább a felnőttköz van közel, nem a gyerekhez, a legtöbb felnőtt pedig nem szívesen vetkőzik meztelenre egy csapat majdhogynem idege előtt. Legalábbis nálunk gimiben már nem az volt, hogy mindenki mindenkivel legjobb cimbi, sok emberel az 5 év alatt (nyelvi előkészítős voltam) 2 mondatnál többet nem beszéltem, az egyedüli közös dolog az volt bennünk, hogy egyezett a korunk.

A kolesz ugyan ez, csak ott nem 30 ember van, hanem sokkal több.

2012. okt. 27. 20:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 22 vagyok, de pont, hogy az ellenkezőjét tapasztalom. Fiúk és lányok mindent kitesznek a kirakatba télen-nyáron, mint hentes a húsokat.
2012. okt. 27. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!