Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért olyan nehéz fiú aktmodel...

Miért olyan nehéz fiú aktmodellt találni? Sokkal szégyenlősebbek mint a lányok?

Figyelt kérdés

Páran keresünk fiú aktmodelt, mert itt a szeptember, és lányokból van egy vagon, de fiúkat szinte lehetetlen találni. Suliba + koleszba gyakorlásra kéne. kb 25-28 évesig, jó kiállású, lehetőleg szálkás alkatú.

(semi erotika, csakis művészeti célokra!)

2010. szept. 14. 18:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem elsősorban azért, mert ha ott állnék meztelenül, és ne adj isten megtetszik az egyik csaj, és a tömeg közép feláll, ami fel akar állni, az baaaromi ciki :D Egy lánynak nincs gondja, meg a női test szépsége sokkal alapabb dolog, mint egy férfitesté.
2010. szept. 14. 18:43
 2/22 Lecsoka válasza:
79%

hát igen :D ott vannak a méret gondok, valakinek nem is lehet látni, valaki meg kiszúrja a szemed :D

az sem olyan jó dolog ha feláll a bré :D

2010. szept. 14. 18:54
 3/22 A kérdező kommentje:

jaj de srácok, most egy ilyen tök semleges helyzetben is felállna ? a méretbeli különbségben már lehet valami ....

tavaly volt egy olyan srácunk, aki aszégyenlősség szót sem ismerte, és 60 tanonc elé is kiállt, de fehér holló .... idén meg nem találunk

2010. szept. 14. 19:09
 4/22 anonim ***** válasza:
mert a legtöbb férfi nem qrwa
2010. szept. 14. 19:25
 5/22 anonim ***** válasza:

Meztelenül állsz 60 csaj előtt? Ez semleges helyzet?? XD

Amúgy meg elvből sem lennék ilyenre kapható..

2010. szept. 14. 19:26
 6/22 anonim ***** válasza:
79%

kedves kérdező!

A férfiaknak bármire feláll. Hihetetlen fantáziával vagyunk megáldva, ha arról van szó, hogy valamihez szexet vagy nőt társítsunk :) És igen, tuti hogy a második vagy harmadik gondolatom (miután valamennyire elmúlik az idegességem), hogy az előttem rajzoló csaj milyen lehet póló nélkül :P

És szerintem ezzel a hetero férfiak 99%-a így van :D

2010. szept. 14. 19:28
 7/22 A kérdező kommentje:

hát érdekes, mert a tavalyi srác, baromi jól nézett ki, és egyszer nem állt fel neki, pedig legtöübbször 4-6 órán keresztül ott állt ... szóval nem tudom ti miért ebből indultok ki, meg mi az, hogy "qurva"???

egyszerű művészeti célok, semmi más, csak úgy látszik arányaiban fiúkat nehezebb kifogni

2010. szept. 14. 19:38
 8/22 A kérdező kommentje:
ja aki esetleg vállalná, az írjon privit! :) olyan 25-28-ig oké
2010. szept. 14. 19:38
 9/22 anonim ***** válasza:
Féltik a méltóságukat, hülye érzés lehet egy csomó felöltözött ember között, egyedül meztelennek lenni... mint egy rémálom, brrr!
2010. szept. 14. 21:07
 10/22 tamas27 válasza:
szia.ha gondoljátok,én vállalom az akt-modellkedést.emailben vagy telefonon megbeszélhetjük miről lenne szó
2010. szept. 15. 13:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!