Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nemek elleni uszításnak...

A nemek elleni uszításnak egyszer vége lesz?

Figyelt kérdés
Azt érzem hogy mostanában újra erősödik mind a két irányban a szexizmus, és a nemek újra elkezdték egymást egymás ellen uszítani. Főleg most, bizonyos politikai személyek felerősödésével. Egyre több nő ad annak hangot hogy mennyire rosszak a férfiak, és egyre több férfi hogy a nők milyen elviselhetetlenek. És még mindig vannak olyanok (Egyre többen) akik úgy gondolják hogy a nők a konyhába valók, a férfiak meg pl nem lehetnek otthon a családdal, csak dolgozhatnak és nem lehetnek érzelmeik. Honnan alakult ki hogy elég sokan lenézik a másik nemet? És ennek egyszer vége lesz, vagy ez bele van kódolva az emberiségbe?

ma 14:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
9%

Ez az anarcholiberális

hatalom érdeke, mint az összes feminista, fajtalan gender -és egyéb mozgalmaknis.

ma 14:38
 2/11 anonim ***** válasza:
8%
EZ Magyarország!
ma 15:21
 3/11 A kérdező kommentje:
2. Lehet hogy csak tájékozatlan vagyok, elég kevés országban jártam, de azt hittem hogy ez mindenhol így van :D
ma 15:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Interneten biztos, szerintem valóságban max elhanyagólható szinten. Kivéve Korea, ami ott folyik az bizony műsor
ma 16:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Semmi ilyyet nem tapasztaltam. De ha ezt szeretném látni, akkor biztosan ezt látnám.
ma 17:15
 6/11 A kérdező kommentje:
5. Való életben én is kevésszer vagy leginkább soha, viszont interneten rengetegszer láttam.
ma 18:28
 7/11 anonim válasza:
11%
Miért nőknek hol a helye ha a nem konyhában ? Az építkezéseken netán ?
ma 18:36
 8/11 A kérdező kommentje:
7. Pontosan a nők dönthetnek hogy a konyhában lennének vagy építkeznének inkább :) Van női villanyszerelő és burkoló ismerősöm is szóval igenis sokan élvezik. A hangsúly a döntés jogán van miszerint nincsenek a konyhába kényszerítve. Miért szerinted miért ne dolgozhatnának építkezésen?
ma 18:38
 9/11 A kérdező kommentje:
Ja és látod hetes, tökéletes példát adtál azokra az emberekre akikről a kérdés szól. Begyepesedett és szexista
ma 18:39
 10/11 Janaqks válasza:
5. Az internetre minden IS kiraknak. + legtöbbször olyanokat dob fel neked az app, ami megfelel az érdeklődési körödnek...
ma 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!