A cigányok miért kötekednek mindenkivel?
Akitől idéztél
Nem a mi hibánk, de mi is felelősek vagyunk a kialakult helyzetért. Tény hogy nem egy egyszerű nép a cigányság, de a sok negatívum mellett rengeteg olyan roma ember próbál megélni Magyarországon aki nem szolgált rá a gyűlöletünkre, mégis szívnak miatta és egyre kilátástalanabb a helyzetük. Előbb utóbb ők is megunják a hasztalan próbálkozást a becsületes életvitelre és csatlakoznak azokhoz akiknek már tényleg nincs veszteni valójuk, mert nem elrettentő számukra a börtön, és nem tudnak elvenni tőlük semmit. Rossz az az irány ha erőszakkal és gyűlölettel próbálod megoldani két népcsoport problémáját, mert az erőszak erőszakot szül és könnyedén a Balkán sorsára jutunk, és 15 év kell hogy onnan felálljon a magyarság. Nem hiszem hogy ezt akarjátok.
szerintem van rendes és szemét cigány...
sajnos egyelőre a szemetek vannak többen (az a fajta, amelyik 20 forintért agyon verne egy öregasszonyt, vagy akik 25-en halálra vernek 1 tanárt)
namost: a szemét fajta ált. bandákban jár, késekkel felfegyverkezve, hogy esélyed se legyen, ha megtámadnak =>szerintem ezt a fajtát muszáj vagy KITELEPÍTENI vagy MEGÖLNI...
hogy miért? a válasz nagyon egyszerű: ők azért lettek olyanok, amilyenek, mert a családjukban ezt a "példát" látták... következésképp ők is ezt a mintát fogják tovább adni a gyermekeiknek, szóval a gyerekeiknek esélyük sem lesz arra, hogy normális életet éljenek, mert mire felnőnek, ők is szemétládák lesznek...
a rendes cigányokkal nincs gond, csak egy gáz van: hogy mivel ők is cigányok, ezért inkább védik a többi cigányt a magyarokkal szemben, minthogy a magyaroknak segítsenek kivetni magukból a szennyet... ez azért van, mert egy nemzetség...
szóval a probléma szerintem radikális megoldást igényel... szavakkal MÁR nem nagyon megyünk semmire
Szerintem a cigányok minden országban ilyen szemetek nem csak nálunk.
Azt én se értem hogy miért jó a cigánynak ha még jobban megutáltatja magát.
Így is utálom őket, hát ha még kötözködnek...
Munkatársam is zenész cigány családba nőtt fel,ő is zenél de még sem más mint a többi.
A munkahelyen kb:50en retegnek tőle,mindenkibe beleköt,lehúz pénzel,cigivel,csicskáztatja a magyarokat.Én személyszerint 9 embert ismerek aki felmondott már miatta.
Engem meg miatta rugtak ki,mert eltörtem az orrcsontját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!